Diğer Evcil Forumları > Hamster
yardım edın :(:(:(:(
hamsterlerın var yenı dogum yaptı 3 gun oldu kac yavru var bılmıorum ama 2 gunde 2 yavru yerken gordum kım bılır daha gormedıklerımde vardır belkı :( neden yavrusunu yıor ? annesınden ayırmam ımkansız ! ama yanında oldukca hepsını yemesınden korkuorum :( yardım edın lutfen ! neden yıyo yememesı ıcın napmam lazım ? bu arada yavruları yıyende anne hamster :(
öncelikle sakin ol bi. benimde hamsterım doğum yaptığında yavrularını ağzına alıp yuvada yerini değiştiriyordu ilk başta yediğini sanmıştım ama öyle değilmiş. belki seninki de öyle birşeydir. yiyorsa da tabi üzücü bişi bu ama nedensiz değildir mutlaka nedeni vardır. bunun başında da yavruların güçsüzlüğü gelir. anne o yavrunun yaşayamayacağını düşünüyorsa (annelik duygusu) yavrusunu yer veya yavru hastaysa yer. ama ilk 2hafta sakın kafese elini sürme temizlemek için falan. zaten temizlemede kalsın öyle. temizlersen anne yavruları ağzına alıp yuvasını arıyor çünkü koku değişiyor başıma geldi=)) olan tabi yavruya oluyor ağzında dönüp duruyor. babaylada aynı yere koyma yavruları babada yiyebilir.