Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

hamster larım neden ölüyor

bir ay içinde 2 hamster edindim ikiside öldü...ölümlerinden bir gün önce çok sağlıklı ve normal görünüyorlardı ama uyandığımda ölmüş buldum.ilkinin ölümünden sonra aldığım hamsterıma aynı şekilde öldü..yiyeceklerine temizliğine dikkat etmeme sularına vitemain koymama rağmen öldüler ve ben sebebini anlayamadım..bu konuda bilgisi olan varsa lütfen cevap yazsın çünkü gerçekten sebebini öğrenmek istiyorum çok üzülüyorum

img

hayatsal

16 yıl 7 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sayın hayatsal hamster`larınızı aldığınız pet shop`un temizlik ve hijyen durumunu kontrol edin,temizlik ve hijyen`inden emin olmadığınız yerlerden hamster vb.hayvan almayınız zira siz hamster`ı almadan önce iç parazit vb.hastalıklara yakalanmış olabilirler;ayrıca aşırı sekilde salatalık,karpuz veya yıkadıktan sonra kurutulmadan verilen marul ve kesinlikle vermemeniz gereken lahana,roka,tere,turp,yeşil biber gibi yiyecekler`hamster`larınızın ölümüne sebep olabilir.

img

kemirgenüreticisi

16 yıl 8 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

cvp için çok teşekkürler.bahsettiğiniz yiyecekleri zaten vermedim ..pet shop ların hatası sanırım ama yinede çok üzüldüm..artık sitelerden yawru edinmeye çalışmanın daha iyi olcanı düşünüuorum..tegkrar teşekkkür ediyorum ilginize

img

hayatsal

16 yıl 7 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ