Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
Golden Arıyorum
yavru yada 1 yaşını geçmemiş golden arıyorum. olan arkadaşların mesajlarını beklıyorum. [email protected]
3 aylık erkek var 0536 554 83 50
6 aylık dişi golden retriever yavrum var. acil olarak satmak zorundayım. aşıları tam kimliğinde işli. tuvalet eğitimi ve tasmasız gezdirme eğitimi var. dur, gel, koş,hayır gibi komutları biliyor.fiyatı da uygun. [email protected] eklersen konuşabiliriz
6 aylık dişi golden yavrum var, işim gereği satıyorum, tuvalet eğitimi var 0544 540 22 78 deniz
mrb lar 2 yaşındaki golden köpeğim yaruladı.1 dişi ve 1 erkek yawruları kaldı.henüz anne altında olup 50 günlükler.gerçekten sorumluluk sahibi aileler arıyorum.fiat konusunda anlaşabiliriz.ilgilenirseniz. [email protected]
mrb lar 2 yaşındaki golden köpeğim yaruladı.1 dişi ve 1 erkek yawruları kaldı.henüz anne altında olup 50 günlükler.gerçekten sorumluluk sahibi aileler arıyorum.fiat konusunda anlaşabiliriz.ilgilenirseniz. [email protected]
slm bende aşıları yapılmış karnesi olan golden var düşünürsen 5397349551
Merhaba elimde 7 aylık safkan erkek golden var veterinerden aldım ama bakmak için uygun yerim olmadığından vermek zorundayım cüzi bir rakama iyi bakılacağı bir yere vermek istiyorum Tel:0543 9175671
1,5 AYLIK GOLDEN RETRİEVER KÖPEĞİMİZ VAR.ERKEK.ÇOK TATLI VE ÇOK OYUNCU.ŞUANDA İLK PARAZİT AŞISI YAPILMIŞTIR.BUGÜN KARMA AŞISI FİLAN YAPILIP SAĞLIK KARNESİNİ ALACAĞIZ. İLGİLENİRSENİZ :CEP:0535 403 76 98---------0506 586 78 68 KÖPEĞİMİZ SAFKANDIR VE SECERELİDİR