Muhabbet Kuşları

yardımınızı bekliyorum
kuşumu alalı 3 gün oldu çok hareketli maaşallah hiç susmuyoor, yem yemesin de bir sorun yok ama yemliklerin yanına yaklaşmıyor bende yere koyuyorum ancak öyle yiyor yemliğe alışması için ne yapmalıyım bir de içten asmalı yemlik astım belki yer dye ama yemleri sürekli kafesin dışına tıyor bu sabah bir baktım yemliğini yerinden çıkarmış üstelik o yemliğin içine girip orada duruyor bunlar normalmi ayrıca bizden çok korkuyor yaanına asla yaklaştırmıyor kendini oradan oraya atıyor korkuyorum bir yerine birşey yapçak die.üstelik tellere gagası ve ayaklarıyla tutunup öyle duruyor.arkadaşlar kuşumı-un ırkı cinsiyeti ve yaşı nedir?Cevaplarınızı bekliyorum.

anlattığın özellikler tipik yavru özellikleri. anladığım kadarıyla kuşun yuvadan yeni ayılmış bi yavru. 2-3 hafta kadar yemini kafesin alt kısmından yedirmeni tavsiye ederim. ama bu arada kafes dibinin sürekli kuru olmasına dikkat etmelisin. yemliğin içine girip yatması orayı ayrıldığı yuvasına benzetmesinden kaynaklanıyor. bi süre özlem çekecektir. kusunun senden korkmaması içinözellikle aksam saatlerinde kafesin yanına yavasca yaklasıp ona sürekli aynı kelimelerle hitap etmelisin. bu adı olabilir. bunları 1-2 hafta dene sonr burdan tekrar bilgi alısverisi yapalım...

Yanıtlamak için giriş yapın