Muhabbet Kuşları

14 YAŞINDA KÖTÜRÜM BİR ÇOCUK İÇİN!!!!
14 yaşında belden aşağısı sakat tekerlekli iskemleye mahkum bir çocuk için ele alışkın muhabbet kuşu arıyorum. elinde olan varsa lutfen bana ulaşsın. aynı zamanda konuşamayan yani ahraz olan bu çocuk komşusunun bir hafta bakmaları için bıraktıkları muhabbet kuşu sayesinde " kuş" dedi ve söylediği üç kelimeden birisi bu anne,baba ve kuş. surekli kuş diyerek ağlıyormuş lutfen yardımcı olun. ankaradayım ben. ÜCRETİNİ ÖDEYECEĞİM TABİKİ. Duyarlı hayvan severlerin yardımcı olacağına eminim.özellikle ele alışkın olması lazım. başına konacak elden yem yiyecek. tel: 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel msn / e/mail 🔒 Üyelere Özel buraya bile yazsanız ulaşırım size şimdiden teşekkür ederim.

daha önceki msjlarımı takip ettiyseniz ve eklediğim fotoları gördüyseniz ben Ankara`da kendi üretimim olan yavruları sipariş üzerine ele alıştırıp eğitim kazandırarak insanlara teslim ediyordum. Ankara`dan ayrılmamış olsaydım bu arkadaşıma böyle bi yavruyu ele alıştırıp ücretsiz vermek isterdim. Maalesef işlerim sebebiyle yaklaşık 1.5 senedir ankara`dan ayrıyım. umarım ele alışmış bi yavru verebilecek arkadaşlar çıkacaktır. eğer bulamazsanız yuvadan yeni ayrılmış bi yavru alırsanız onu eğitmenizde size yardımcı olabilirim. gelişmelerden bizi haberdar ederseniz sevinirim...

sizden başka kimseden yanıt alamadım,ama birisi yardım edecektir öyle umuyorum. zamanım olsa zaten ben alıştırırm kendi muhabbet kuşlarım var onlar bile acaip ürkek akşamdan akşama yemlerini suyunu verebiliyorum. çok teşekkür ederim ilginiz için.

Hmm. ßenim beslediğim kuşlar ele ilk gecede alıştı.. Sorun değil eğitmek sadece Singapur ve Yerli kuş almanı öneririm, Yerli kuşum nerdeyse bizden iyi konuşuyor :) Singapur kökenli kuşum ise ilk geceden bize alıştı, yuvadan nekadar çabuk alırsan okadar iyidir bazılarına göre en iyi cins Hollanda olabilir ama Singapur almanı tercih ederim

kimseden ses çıkmadı iki tavsiye haricinde, onlara teşekkür ederim.Kısıtlı zamanımla kendim halletmeye çalışacağım sanırım iş başa düştü.

kuşu tedarik ettim teşekkür ederim.

Yanıtlamak için giriş yapın