Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
Ücretsiz Kapluş Weriyorum 1 yasında
almak isteyen warsa ileti yazsın istanbuldayım.kuş bakmak istiyorum bu yüzden wermek istedim.
bak sende bakamayacağın bir hayvan almışsın çok yanlış 3 gün sonra kuşada bakamazsın onuda vermeye kalkarsın bence sen hayvan besleme hayvanlar zevkimiz için üç günlük deildir yaptığın çok yanlış birşey
Selam tugba_ugur kaplumbağana talibim benımde kaplumbağalarım var onlara arkadaş olur vermeyi düşünürsen mail atarsın konusuruz senden alırım. mail adresim:[email protected]
slm, ben almak isterim tabiki vermediysen bendede 4 adet var yerim müsayit. görüşmek üzere tel 555 230 87 97
slm ben almak isterim tabi duruyorsa bende 4 adet var onlara arkadaş olur şimdiden tşk tel 555 230 87 97
İstanbul`un neresinde oturduğunuzu , nerelere verebileceğinizi , kabuk boyunu , ölçdüyseniz kilosunu da yazarsanız daha çabuk sahip bulabilirsiniz. "Kuş bakmak istiyorum bu yüzden vermek istiyorum." mu diyorsunuz?Bu şaka mı?Çocuk doğurduktan sonra "bu çocuk yerine sarı saçlı mavi gözlüsünü alacağım" diye çocuğu verip yenisini almak ne kadar doğruysa şu an sizin yaptığınız da o kadar doğrudur.Madem sıkılacaktınız ve bakamayacaktınız almasaydınız.