Hepsievcil

Kuş Forumları > Papağanlar

Mesaj Ekle

TAKASLA MUHABBET KUŞU ALMAK İSTİYORUM

MERHABA 1 YILDIR BAKTIĞIM 1 ÇİFT SEVDA PAPAGANIM VAR İKİSİDE GAYET SAĞLIKLI. RAMAZANDAN ÖNCE TOPLAM 6 YUMURTA YAPTILAR AMA SANIRIM BEN YETERİNCE İLGİLENEMEDİM VE MALESEF YAVRU ALAMADIM DAHA ÖNCEDE 7 YUMURTA YAPMIŞLARDI. ŞİMDİ SEVDA PAPAGANLARIMI VERİP 1 ÇİFT YERLİ YAVRU MUHABBET KUŞU ALMAK İSTİYORUM MÜMKÜNSE SARILI YEŞİLLİ RENK İSTİYORUM İLGİLENEN OLURSA [email protected] ye mail atabilir.

img

tuncay34

16 yıl 8 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Efendim neredesiniz.Ben Adana`da oturuyorum elimde dediğiniz gibi çiftler var. [email protected] uygunsa ekleyin görüşelim...

img

zoologalp

17 yıl 5 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

özür dilerim unutmuşum yazmayı ben istanbul mecidiyeköydeyim

img

tuncay34

ÖZEL MESAJ

Tamam size kolay gelsin saygılar...

img

zoologalp

17 yıl 5 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SULTAN PAPAGANIDA OLABİLİR TEK VEYA ÇİFT FARK OLURSA KARŞILARIM

img

tuncay34

ÖZEL MESAJ

AKVARYUM İLE DE TAKAS EDEBİLİRİM DÜŞÜNEN OLURSA

img

tuncay34

ÖZEL MESAJ

kardes ben istanbul avcılardayım cift muhabbet kusum da var akvaryumum da takas dusunebılırım .. adreste bırkac resım var bakabılırsın derveze.sitemynet.com .. [email protected] mail atabilirsin ya da 0506 273 16 71

img

derveze

16 yıl 11 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kardes ben istanbul avcılardayım cift muhabbet kusum da var akvaryumum da takas dusunebılırım .. adreste bırkac resım var bakabılırsın derveze.sitemynet.com .. [email protected] mail atabilirsin ya da 0506 273 16 71

img

derveze

ÖZEL MESAJ

img

derveze

ÖZEL MESAJ