Papağanlar

TAKASLA MUHABBET KUŞU ALMAK İSTİYORUM
MERHABA 1 YILDIR BAKTIĞIM 1 ÇİFT SEVDA PAPAGANIM VAR İKİSİDE GAYET SAĞLIKLI. RAMAZANDAN ÖNCE TOPLAM 6 YUMURTA YAPTILAR AMA SANIRIM BEN YETERİNCE İLGİLENEMEDİM VE MALESEF YAVRU ALAMADIM DAHA ÖNCEDE 7 YUMURTA YAPMIŞLARDI. ŞİMDİ SEVDA PAPAGANLARIMI VERİP 1 ÇİFT YERLİ YAVRU MUHABBET KUŞU ALMAK İSTİYORUM MÜMKÜNSE SARILI YEŞİLLİ RENK İSTİYORUM İLGİLENEN OLURSA satis1@baranbilgisayar.🔒 Üyelere Özel ye mail atabilir.

Efendim neredesiniz.Ben Adana`da oturuyorum elimde dediğiniz gibi çiftler var. 🔒 Üyelere Özel uygunsa ekleyin görüşelim...

özür dilerim unutmuşum yazmayı ben istanbul mecidiyeköydeyim

Tamam size kolay gelsin saygılar...

SULTAN PAPAGANIDA OLABİLİR TEK VEYA ÇİFT FARK OLURSA KARŞILARIM

AKVARYUM İLE DE TAKAS EDEBİLİRİM DÜŞÜNEN OLURSA

kardes ben istanbul avcılardayım cift muhabbet kusum da var akvaryumum da takas dusunebılırım .. adreste bırkac resım var bakabılırsın 🔒 Üyelere Özel .. 🔒 Üyelere Özel mail atabilirsin ya da 🔒 Üyelere Özel

kardes ben istanbul avcılardayım cift muhabbet kusum da var akvaryumum da takas dusunebılırım .. adreste bırkac resım var bakabılırsın 🔒 Üyelere Özel .. 🔒 Üyelere Özel mail atabilirsin ya da 🔒 Üyelere Özel

Yanıtlamak için giriş yapın