Merhabalar,
kuşum 12 yaşında, aniden kusma hareketleri yapmaya başladı ve agzı köpürdü, baloncuk baloncuk oldu.
Bir fikriniz var mı nesi olabilir ? Şu anda da hiçbir şey yemiyor, suyunu da içmiyor ve uyuyor. Yardım edersenz çok sevinirm çok teşekkrler
yardım edebilecek kimse yok mu ? gittikçe kötüleşiyor....
kusun atık son zmanlarını yasıyor muhabbet kusları 10-14 sene arası yasarlar. dige belitiler soğuk algınlığı gibi görünüyor. soguk algınlığı tedavisi uygulamalısın...
teşekkrler, ama cam kapı hep kapalı çok dikkat ediyordum.vitaform antbyotk vtamini veriyorum ama hala yem yemiyor.
daha önce de soguk algınlıgı olmuştu, tüylerini kabartıp uyuyordu şu an öyle yapmıyor.bu sefer ki çok garip baloncuk çıkartıyor resmen, uçmasında bir problem de yok.
son zamanları dediniz çok kötü oldummm ama : (((
teşekkrler yardımınız için.
vitaform veriyorum, antibiyotk + vitamin
yaa ama soguk algınlığı gibi değil, daha önce hasta oldugunda kabarıp uyuyodu, şimdi kabarıklık yok baloncuk çıkarır gibi köpük çıkarıyo ve hiç bir şey yemiyo.ilaçlı suyu da şırıngayla veriyorum.
son zamanları dediniz çok üzüldüm yaa : (((
arkadaşım seni üzmek istemem ama gerçektende kuşunun son zamanları onun yerine başka bir kuşa bakarsan acını dindirirrsin.
kuş kumu almayı dene bence.. yediklerini sindirir beli yardımcı olur.. allah yardım etsin