Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
her türden satılık tavuk
elimde butun cinslere ait anac ve yavru tavuk/horoz bulunmaktadır.. makul fiyatlarla satılıktır. her yere gonderilir.. resimleri 1-2 gune kadar ekleyecegim.. irtibat: 532-494 88 88 yer: antalya Ali Nar
internete sık giremiyorum ilgilenen arkadaslar telefonumdan ulasırlarsa sevinirim.
saygılar..Dr.Ali Nar
Antalya 532-494 88 88
MAŞALLAH hepsi çok güzeller ...
Tavuklardan baska elimde su an fazladan 4 tane anac erkek elmas sülün,kafkas sülünü ve dik ördek vardır.
Dr.Ali Nar
Antalya 532 494 88 88
İlan günceldir.. saygılar..Dr.Ali Nar Antalya 532-494 88 88
Ali hocam gerçekten tavukların çok güzel Allah gönlüne göre pazar versin
merhaba ben keklikçi çifliğiniz gerçekten mükemmel tanışmak isterim benim yerimde gebze kocaeli bana macar sülünü lazım 2 dişi 1 erkek ne yapacaksın macar sülününü kıral altuni hatuni gümüş sülün varken diye sorarsan ben busene doğaya katkıda bulunmak gibi bir işe kalkıştım bunları çoğaltıp çankırının bayramören ilçesine salmak istiyorum bana yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkür ederim cevabını en yakın zamanda bekliyorum msn adresim [email protected]
Tesekkur ederim..cümlemize.
Selam Ali Abi.TAvuklarını çok beyendim.Harika hayvanlar.Bakmasıda bir okadar zordur.Allah(C.C.) kolaylık versin.Ayrıyetten resimlerini bizimle paylaştığın için teşekkür ederim.Hayırlı müşteriler. Murat Petek
Merhaba Ali bey telefonla aradım sanırım telefon yanınızda degildi telefona yanıt vermeyecekseniz msn den görüşebilirmiyiz saygılar