Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

her türden satılık tavuk

elimde butun cinslere ait anac ve yavru tavuk/horoz bulunmaktadır.. makul fiyatlarla satılıktır. her yere gonderilir.. resimleri 1-2 gune kadar ekleyecegim.. irtibat: 532-494 88 88 yer: antalya Ali Nar

img

saka07

19 yıl 3 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

internete sık giremiyorum ilgilenen arkadaslar telefonumdan ulasırlarsa sevinirim.

saygılar..Dr.Ali Nar

Antalya     532-494 88 88

img

saka07

19 yıl 3 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

MAŞALLAH hepsi çok güzeller ...

img

mogli

18 yıl 5 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Tavuklardan baska elimde su an fazladan 4 tane anac erkek elmas sülün,kafkas sülünü ve dik ördek vardır.

Dr.Ali Nar

Antalya  532 494 88 88

img

saka07

19 yıl 3 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

İlan günceldir.. saygılar..Dr.Ali Nar Antalya 532-494 88 88

img

saka07

19 yıl 3 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ali hocam gerçekten tavukların çok güzel Allah gönlüne göre pazar versin

img

rahmanakcay

20 yıl 2 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba ben keklikçi çifliğiniz gerçekten mükemmel tanışmak isterim benim yerimde gebze kocaeli bana macar sülünü lazım 2 dişi 1 erkek ne yapacaksın macar sülününü kıral altuni hatuni gümüş sülün varken diye sorarsan ben busene doğaya katkıda bulunmak gibi bir işe kalkıştım bunları çoğaltıp çankırının bayramören ilçesine salmak istiyorum bana yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkür ederim cevabını en yakın zamanda bekliyorum msn adresim [email protected]

img

keklikçi

16 yıl 10 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Tesekkur ederim..cümlemize.

img

rozgen

18 yıl 3 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam Ali Abi.TAvuklarını çok beyendim.Harika hayvanlar.Bakmasıda bir okadar zordur.Allah(C.C.) kolaylık versin.Ayrıyetten resimlerini bizimle paylaştığın için teşekkür ederim.Hayırlı müşteriler. Murat Petek

img

mp

17 yıl 10 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba Ali bey telefonla aradım sanırım telefon yanınızda degildi telefona yanıt vermeyecekseniz msn den görüşebilirmiyiz saygılar

img

jofi

16 yıl 8 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ