Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
Farklı Forumlar Yeni siteler
İnternette takip ettiğiniz veya yazdığınız yerli yabancı su kaplumbagasi hakkında tavsiye edebileceğiniz siteler var mı? Bu soruyu bu foruma alternatif bulmak amaçlı değil farklı kaynakları okumak,değişik uygulamalar keşfetmek,su kaplumbagasi besleyen farklı insanları tanımak için soruyorum umarım yanlış anlaşılmaz.
Üfff, şimdi aslında amma forum dedikosu yapardım amaaa.... :) Şimdi bir sürü yazdığımı silmenin doğru olduğuna karar verdim :)
Genel
Ve yanlışlıkla da gönderim, iyi ki zamanlaması doğru oldu :) Ben artık forumlarda çok yaşlandım, ondan kimseleri beğenmiyorum galiba :d
akvaryum.com`un sürüngenler bölümü, sürüngenim.com, turtleturk.com zaman zaman artan azalan şekilde yazdığım, benim izlediğime göre ortalamanın üstü siteler. Bence kaplumbağa siteleri kadar genel olarak akvaryum sitelerini de takip etmek bizim için önemli, çünkü işin büyük bölümü akvaryum bilgisine de dayanıyor. Ve bilgiler konusunda hangi site değil, kim yazmış`a bakmak lazım bence.
Yabancı sitelerden sanırım en profesyoneli austinsturtlepage.com, forum bölümü de var. Bunun dışında turtletimes.com da var. redearslider.com bunlardan biraz daha düşük kalite gibi, fakat sadece kırmızı yanaklarla ilgili olduğu için çok fazla örnek var. Bir de chelonia.org çok geniş konuları kapsıyor, bu sitenin yahoogroup`unu çok seviyorum.