Ücretsiz Kuş Verenler

*-*Satılık Yavru Muhabbet Kuşları*-*
Evinizin Neşesi Yavru Muhabbet Kuşu Sesi ------------------------------------------- Kendi evimde ürettiğim yavru muhabbet kuşlarımı 25 ytlden başlayan fiyalarla satıyorum. Kuşlarım tamamen ev üretimi olduğu için sürekli yanımızda bulunuyorlar ve onları öpüp okşuyarak evcilleştiriyoruz. Yarı eğitimli olan bu kuşları alan arkadaşlarda bu durumu çok seviyorlar. Muhabbetkuşumu görmek için siteme girebilirsiniz 🔒 Üyelere Özel tel: 🔒 Üyelere Özel İstanbul / Fatih

Selam Sitenizide inceledim fakat sitenizdede belirttiğiniz gibi yavruların parmağınızda yada elinizde durmaları gayet doğal muhabbetkuşlarının hepsi yavudan çıktığı ilk dönemde insan elinde kaçmadan yada ısırmadan dururlar bu hayvanın doğasında var daha uçma yeteneği tam gelişmemiş ve yavru muhabbetlerin henüz kendilerine güvenleri gelmediğinden bu yaptıkları hareket gayet doğaldır. Önemli olan yavruların ürkütülmemesi muhabbetkuşları henüz yavru iken ürkütülmediği takdirde ve yetişkinlik çağına gelmediği takdirde konuşmaz yada alıkşmaz diye birşey yoktur çünkü bu hayvanlar papağangiller familyasından gelmektedir bence birazda duygusallardır. Hayvan sevgisi sizede çokta olmasa en azından destek olabilecek bişeyler kazandırmya başlamış yani söylemek dileğiyle; evcilci

ßen yavru muhabbet alcamda kaça werirsin bana bide kafes alcam ben onun da fiyatını yazarsan sewinirim...

yorumunuz için teşşekkür ederim fakat yine de muhabbet kuşlarının yuvadan çıkmadan önce ilgilenince insana yakın olduğunu düşünüyorum kafes 25+ kuş 25-50 arası = 50 - 75 arası tutar

Yanıtlamak için giriş yapın