Akvaryum Forumları > Satılık Akvaryum Malzemeleri
KULUÇKA MAKİNESİ (EGG TUMBLER) İSTANBUL
Satılan Canlı(lar): Beyaz Kurt Kültürü
Kültür Fiyatı: 10 YTL
Toplu Alım Fiyatı:
Adedi: Üretime yetecek kadar. İçerisinde anaç boylar, Genç bireyler ve yavru kurtlar bulunmaktadır.
Boyu: 1 mm.–2,5 cm.
İli/Semti: İstanbul / Tuzla
İrtibat Bilgileri: Ö.M. – mail / msn : [email protected] cep: 0543 494 47 70
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Kargo ile Türkiye`nin her yerine gönderilmektedir.
Fotoğraf:
BEYAZ KURT’UN YAKINDAN GÖRÜNTÜSÜ
BEYAZ KURT KÜLTÜRÜ
Diğer Ek Bilgiler:
* Beyaz kurtlar özellikle yetişkin ve damızlık balıklar için ideal bir canlı yemdir. Son derece besleyicidir. Beyaz kurtlar yıllardır balık üretiminde eşlerin kondisyon kazanması için kullanılır. Üremeye katkısı olduğu uzman akvaristler tarafından ispatlanmıştır. Üretimi basit olmakla beraber, toplayıp balıklara vermesi de çok kolaydır. Beyaz kurtlar, tubifex gibi parazit ve hastalık riski taşımazlar. Son derece sterildir. Ev ortamında kapalı kaplarda kolaylıkla yetiştirilebilir. Özel kilitli poşetlerde gönderilir.
* Beyaz Kurt Üretim Teknikleri ürün beraberinde yollanmaktadır.
* Beyaz kurt üretimi aşağıdaki linkte bulunmaktadır. Anlaşılmayan yerler veya aklınıza takılan sorular olursa ö.m. veya msn yolu ile sorabilirsiniz.
Beyaz Kurt Üretim Teknikleri:
http://www.canliyemler.com/shop/default.asp?gb=urun&id=466
--------------------
Satılan Malzeme(ler): Beyaz Kurt Üretim Kabı (12x12x6)
Adet Fiyatı: 1 YTL
Toplu Alım Fiyatı:
Adedi:
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Kargo ile Türkiye`nin her yerine gönderilmektedir. Fotoğraf:
Diğer Ek Bilgiler:
* Beyaz kurtları üretebileceğiniz başlangıç kabı (12x12x6)
----------------------
Satılan Malzeme(ler): Beyaz Kurt Yataklık Toprağı
Adet Fiyatı: 500 gr.=2,50 ytl
1 kg.= 4 ytl
Toplu Alım Fiyatı:
Adedi:
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Kargo ile Türkiye`nin her yerine gönderilmektedir. Fotoğraf:
Diğer Ek Bilgiler:
* Beyaz kurt üretiminde kullanılmak üzere uygun pH değerine ve kompozisyona sahip, zararlı mikroorganizmalardan arındırılmış yataklık toprağı.
------------------
Satılan Malzeme(ler): Beyaz Kurt Maması
Adet Fiyatı: 100 gr.= 4 ytl
250 gr.= 9 ytl
Toplu Alım Fiyatı:
Adedi:
Diğer Ek Bilgiler:
* Beyaz kurt üretimi için özel olarak hazırlanmıştır. Beyaz kurtların büyüme, gelişim ve üremeleri için en uygun oranda besinlerin karışımını içerir. Vitaminler ile desteklenmiştir.
--------------------
Satılan Malzeme(ler): Beyaz Kurt Toplama Pensi
Adet Fiyatı: 5 ytl
Toplu Alım Fiyatı:
Adedi:
Diğer Ek Bilgiler:
* Beyaz kurtlarınızı tutmak, toplamak, ayırmak gibi amaçlarla kullanabileceğiniz çok amaçlı pens.
---------------------
Satılan Malzeme(ler): Beyaz Kurt Üretim Seti (Beyaz Kurt Kültürü, Beyaz Kurt Üretim Kabı(12x12x6), Beyaz Kurt Yataklık Toprağı(500 gr.), Beyaz Kurt Maması(100 gr.), Beyaz Kurt Toplama Pensi.
Adet Fiyatı:
Toplu Alım Fiyatı: 20 ytl
Adedi:
BEYAZ KURT ÜRETİM SETİ
Diğer Ek Bilgiler:
* Beyaz kurt üretim setinde, üretim için geçerli olan tüm her şey mevcuttur. Beyaz kurt üretim seti akvaryumcularda satılmamaktadır.
Beyaz kurtlar özellikle yetişkin ve damızlık balıklar için ideal bir canlı yemdir. Son derece besleyicidir. Beyaz kurtlar yıllardır balık üretiminde eşlerin kondisyon kazanması için kullanılır. Üremeye katkısı olduğu uzman akvaristler tarafından ispatlanmıştır. Üretimi basit olmakla beraber, toplayıp balıklara vermesi de çok kolaydır. Beyaz kurtlar, tubifex gibi parazit ve hastalık riski taşımazlar. Son derece sterildir. Ev ortamında kapalı kaplarda kolaylıkla yetiştirilebilir.
* Beyaz Kurt Üretim Teknikleri ürün beraberinde yollanmaktadır.
* Beyaz kurt üretimi aşağıdaki linkte bulunmaktadır. Anlaşılmayan yerler veya aklınıza takılan sorular olursa ö.m. veya msn yolu ile sorabilirsiniz.
Beyaz Kurt Üretim Teknikleri:
http://www.canliyemler.com/shop/default.asp?gb=urun&id=466
------------------------
Satılan Canlı(lar): Grindal Kurt Kültürü
Toplu Alım Fiyatı:
Adedi: Üretime yetecek kadar. İçerisinde anaç boylar, Genç bireyler ve yavru kurtlar bulunmaktadır.
Boyu: 1 mm.–1 cm.
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Kargo ile Türkiye`nin her yerine gönderilmektedir.
Fotoğraf:
GRİNDAL KURT’UN YAKINDAN GÖRÜNTÜSÜ
GRİNDAL KURT KÜLTÜRÜ
Diğer Ek Bilgiler:
* Grindal kurtlar özellikle 15 gün - 2 aylık balıklar için ideal bir canlı yemdir. Son derece besleyicidir. Üretimi basit olmakla beraber, toplayıp balıklara vermesi de çok kolaydır. Grindal kurtlar tubifex gibi parazit ve hastalık riski taşımazlar. Son derece sterildir. Ev ortamında kapalı kaplarda kolaylıkla yetiştirilebilir. Özel kilitli poşetlerde gönderilir.
* Grindal Kurt Üretim Teknikleri ürün beraberinde yollanmaktadır.
* Grindal kurt üretimi aşağıdaki linkte bulunmaktadır. Anlaşılmayan yerler veya aklınıza takılan sorular olursa ö.m. veya msn yolu ile sorabilirsiniz.
Grindal Kurt Üretim Teknikleri:
http://www.canliyemler.com/shop/default.asp?gb=urun&id=467
--------------------
Satılan Malzeme(ler): Grindal Kurt Üretim Kabı (12x12x6)
Adet Fiyatı: 1 ytl
Toplu Alım Fiyatı:
Adedi:
Fotoğraf:
Diğer Ek Bilgiler:
* Grindal kurtları üretebileceğiniz başlangıç kabı (12x12x6)
---------------------
Satılan Malzeme(ler): Grindal Kurt Yataklık Toprağı
Adet Fiyatı: 500 gr.=2,50 ytl
1 kg.= 4 ytl
Toplu Alım Fiyatı:
Adedi:
Fotoğraf:
Diğer Ek Bilgiler:
* Grindal kurt üretiminde kullanılmak üzere uygun pH değerine ve kompozisyona sahip, zararlı mikroorganizmalardan arındırılmış yataklık toprağı.
-------------------
Satılan Malzeme(ler): Grindal Kurt Maması
Adet Fiyatı: 100 gr.= 4 ytl
250 gr.= 9 ytl
Toplu Alım Fiyatı:
Adedi:
Fotoğraf:
Diğer Ek Bilgiler:
* Grindal kurt üretimi için özel olarak hazırlanmıştır. Grindal kurtların büyüme, gelişim ve üremeleri için en uygun oranda besinlerin karışımını içerir. Vitaminler ile desteklenmiştir.
-----------------------
Satılan Malzeme(ler): Grindal Kurt Toplama Pensi
Adet Fiyatı: 5 ytl
Toplu Alım Fiyatı:
Adedi:
Fotoğraf:
Diğer Ek Bilgiler:
* Grindal kurtlarınızı tutmak, toplamak, ayırmak gibi amaçlarla kullanabileceğiniz çok amaçlı pens.
----------------------------
Satılan Malzeme(ler): Grindal Kurt Üretim Seti (Grindal Kurt Kültürü, Grindal Kurt Üretim Kabı(12x12x6), Grindal Kurt Yataklık Toprağı(500 gr.), Grindal Kurt Maması(100 gr.), Grindal Kurt Toplama Pensi.
Adet Fiyatı:
Toplu Alım Fiyatı: 20 ytl
Adedi:
Fotoğraf:
GRİNDAL KURT ÜRETİM SETİ
Diğer Ek Bilgiler:
* Grindal kurt üretim setinde, üretim için geçerli olan tüm her şey mevcuttur. Grindal kurt üretim seti akvaryumcularda satılmamaktadır.
Grindal kurtlar özellikle 15 gün - 2 aylık balıklar için ideal bir canlı yemdir. Son derece besleyicidir. Üretimi basit olmakla beraber, toplayıp balıklara vermesi de çok kolaydır. Grindal kurtlar tubifex gibi parazit ve hastalık riski taşımazlar. Son derece sterildir. Ev ortamında kapalı kaplarda kolaylıkla yetiştirilebilir.
* Grindal Kurt Üretim Teknikleri ürün beraberinde yollanmaktadır.
* Grindal kurt üretimi aşağıdaki linkte bulunmaktadır. Anlaşılmayan yerler veya aklınıza takılan sorular olursa ö.m. veya msn yolu ile sorabilirsiniz.
Grindal Kurt Üretim Teknikleri:
http://www.canliyemler.com/shop/default.asp?gb=urun&id=467
----------------------------
Satılan Canlı(lar): Mikro Kurt Kültürü
Toplu Alım Fiyatı:
Boyu: 1-2 mm
Fotoğraf:
MİKRO KURT ÜRETİM KABI
MİKRO KURT’UN YAKINDAN GÖRÜNTÜSÜ
MİKRO KURT KÜLTÜRÜ
Diğer Ek Bilgiler:
* Mikro kurtlar yavru balıklar için ilk besin olarak kullanılabilecek en uygun yemdir. Artemia kadar uğraştırmaz. Toplaması ve yavrulara vermesi çok kolaydır. Tüm yavru balıklar severek tüketir. Mikro kurtlar tubifex gibi parazit ve hastalık riski taşımazlar. Son derece sterildir. Ev ortamında kapalı kaplarda kolaylıka yetiştirilebilir. 30 ml kap içersinde gönderilir.
* Mikro Kurt Üretim Teknikleri ürün beraberinde yollanmaktadır.
* Mikro kurt üretimi aşağıdaki linkte bulunmaktadır. Anlaşılmayan yerler veya aklınıza takılan sorular olursa ö.m. veya msn yolu ile sorabilirsiniz.
Mikro Kurt Üretim Teknikleri: http://www.canliyemler.com/shop/default.asp?gb=urun&id=468
--------------------
Satılan Malzeme(ler): Mikro Kurt Üretim Kabı (10x10x5)
Adet Fiyatı: 1 ytl
Toplu Alım Fiyatı:
Adedi:
Fotoğraf:
Diğer Ek Bilgiler:
* Mikro kurtları üretebileceğiniz başlangıç kabı (10x10x5)
-----------------------
Satılan Malzeme(ler): Mikro Kurt Besi Yeri
Adet Fiyatı: 250 gr.= 3 ytl
500 gr.= 5 ytl
1 kg.= 9 ytl
Toplu Alım Fiyatı:
Adedi:
Fotoğraf:
Diğer Ek Bilgiler:
* Mikro kurt üretimi için özel olarak hazırlanmış besi yeridir. Mikro kurtların hızlı bir şekilde büyüme, gelişme ve üremeleri için en uygun oranda besinlerin karışımını içerir.
-----------------------
Satılan Malzeme(ler): Mikro Kurt Toplama Fırçası (23 cm.)
Adet Fiyatı: 1,50 ytl
Toplu Alım Fiyatı:
Adedi:
Fotoğraf:
Diğer Ek Bilgiler:
* Üretim kabınızdaki mikro kurtlarınızı toplayarak balıklarınıza vermenizi sağlayan fırça. (23 cm.)
-----------------------
Satılan Malzeme(ler): Mikro Kurt Üretim Seti (Mikro Kurt Kültürü, 2 Adet Mikro Kurt Üretim Kabı(10x10x5), Mikro Kurt Besi Yeri(250 gr.), Mikro Kurt Toplama Fırçası.
Adet Fiyatı:
Toplu Alım Fiyatı: 15 ytl
Adedi:
Fotoğraf:
MİKRO KURT ÜRETİM SETİ
Diğer Ek Bilgiler:
* Mikro kurt üretim setinde, üretim için geçerli olan tüm her şey mevcuttur. Mikro kurt üretim seti akvaryumcularda satılmamaktadır.
Mikro kurtlar yavru balıklar için ilk besin olarak kullanılabilecek en uygun yemdir. Artemia kadar uğraştırmaz. Toplaması ve yavrulara vermesi çok kolaydır. Tüm yavru balıklar severek tüketir. Mikro kurtlar tubifex gibi parazit ve hastalık riski taşımazlar. Son derece sterildir. Ev ortamında kapalı kaplarda kolaylıka yetiştirilebilir.
* Mikro Kurt Üretim Teknikleri ürün beraberinde yollanmaktadır.
* Mikro kurt üretimi aşağıdaki linkte bulunmaktadır. Anlaşılmayan yerler veya aklınıza takılan sorular olursa ö.m. veya msn yolu ile sorabilirsiniz.
Mikro Kurt Üretim Teknikleri:
http://www.canliyemler.com/shop/default.asp?gb=urun&id=468
Güncel
Güncel