Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
küçük kapluşlar!!!!!
öncelikle merhaba, arkadaşımın bakamaması nedeniyle kapluşlarını ben aldımm.... benim 3 kapluşumun resimlerini koymuştum biliyorsunuzkii onlar büyük, bu küçük kapluşların akvaryumlarından başka birşeyleri yokk. sizden yardım istiyorumm. kapluşlar çok küçük ve yemek yemiorlar gözleride kapalı.. bazı aradaşlar biliyorlar, benim kendi kapluşumda öyledi, çok çabaladım ama düzeldi.. bnlar düzelecek gibide değil... kendi ısıtıcımı onların akvaryumuna taktım daha ne yapmalıyım.... çözümleriniz için şimdiden teşekkürler!!!
Gözler için gentagut ve terramycin göz merhemi ve ısıtıcı :)
Cerencim miniklerin akvaryumunda ısıtıcının derecesini 30`a çıkar bir süre. Senin kaplumbağaların için tavsiye ettiğimiz şeyleri yeni gelen yavrularda da dene, gözlerine teramycin sürüp kuru ve sıcak bir yerde beklet, üşümesinler, soğukla hiç temas etmesinler, biraz toparlanırlarsa haşlanmış tavuk göğsü, haşlanmış yumurta beyazı yedirmeyi dene vitamin ekleyip. Kuru bölgeleri ve üstüne lambaları olsun mutlaka. Ve tabi imkan varsa mutlaka veteriner görmeli. Bir de dikkat et diğer 3 kaplumbağan ısıtıcıları diğer akvaryuma geçti diye hasta olmasın, onlara da bir ısıtıcı alsan çok çok iyi olur. Çok geçmiş olsun, minikleri kurtarırsın dilerim :(
teşekkürler arkadaşlar; kapluşlarımı herzamanki gibi iyileştireebildim:)))
Geçmiş olsunnn :)