Diğer Evcil Forumları > Hamster
bitlendimi acep
arkadaşlar gonzales cinsi bi hamsterım çok kaşınıyor onun dışında çok sağlıklı bunun bi ilacı varmı ??
birşey olmamısdır benimkilerde kasınıolar ama onlarda bişi yok sen meraklanma
Hamsterler yemek yediden,uyandıktan,ihtiyaçlarını karşıladıktan,hatta çark döndükten sonra bile kendilerini temizleme ihtiyacı duyarlar. Kaşınma harici başka bir sorun yoksa normaldir.
benimde hamterım 3-4 gündür kaşınıyo benim bir de kedim var acaba ondan hamsterıma bit-pire geçmiş olabilirmi ancak kedimin tüm aşılarını düzenli olarak yaptırıyorum pire damlalarınıda kedimden bulaştığını zannetmiyorum lütfen yardımcı olun.
Bit ve pire hamsterınıza kedi, köpekten geçebilir evinizde beslediğiniz. Hamsterınızı veterinere götürmelisiniz ki size pire ilacı versin. Hamsterınıza Başka hayvanların pire ilaçlarını kullanmak zararlı olabilir . Her kullanımdan önce talaşları değiştirin böylece bit ve pire yumurtaları etkisiz hale getirilmiş olabilir. Tabi bu arada herkesin iyiliği için,evde başka bir hayvanınız varsa onu da bit ve pirelerden arındırmalsınız .
-----------------------------------------------------------------------------
Eğer hamsterım çok kaşınıyor diyorsanız iLk önce tüyLerine bakın,eğer üstünde beyaz küçük çizgi gibi şeyLer varsa onLar bit/pire oLabilir
üstteki yöntemi uyguLayabilirsiniz ama eğer böyLe bir şey yok diyorsanız hamsterınızda bir sorun yok demektir
demek ki temizleniyor
(aLıntıdır)