Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

bitlendimi acep

arkadaşlar gonzales cinsi bi hamsterım çok kaşınıyor onun dışında çok sağlıklı bunun bi ilacı varmı ??

img

mert_x

16 yıl 9 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

birşey olmamısdır benimkilerde kasınıolar ama onlarda bişi yok sen meraklanma

img

ilos_boncuk_bambi

16 yıl 5 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Hamsterler yemek yediden,uyandıktan,ihtiyaçlarını karşıladıktan,hatta çark döndükten sonra bile kendilerini temizleme ihtiyacı duyarlar. Kaşınma harici başka bir sorun yoksa normaldir.

img

gonzimmm

17 yıl 3 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benimde hamterım 3-4 gündür kaşınıyo benim bir de kedim var acaba ondan hamsterıma bit-pire geçmiş olabilirmi ancak kedimin tüm aşılarını düzenli olarak yaptırıyorum pire damlalarınıda kedimden bulaştığını zannetmiyorum lütfen yardımcı olun.

img

zeynepgöktaş

16 yıl 6 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bit ve pire hamsterınıza kedi, köpekten geçebilir evinizde beslediğiniz. Hamsterınızı veterinere götürmelisiniz ki size pire ilacı versin. Hamsterınıza Başka hayvanların pire ilaçlarını kullanmak zararlı olabilir . Her kullanımdan önce talaşları değiştirin böylece bit ve pire yumurtaları etkisiz hale getirilmiş olabilir. Tabi bu arada herkesin iyiliği için,evde başka bir hayvanınız varsa onu da bit ve pirelerden arındırmalsınız .
 -----------------------------------------------------------------------------
Eğer hamsterım çok kaşınıyor diyorsanız iLk önce tüyLerine bakın,eğer üstünde beyaz küçük çizgi gibi şeyLer varsa onLar bit/pire oLabilir
üstteki yöntemi uyguLayabilirsiniz ama eğer böyLe bir şey yok diyorsanız hamsterınızda bir sorun yok demektir
demek ki temizleniyor

(aLıntıdır)

img

siyah_salim_asi

16 yıl 4 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ