Hepsievcil

Diğer Evcil Forumları > Hamster

Mesaj Ekle

hamsterım hasta yardım edin

merhaba benim bi gonzalesim var hamsterım çok fazla idrar yapıyor öyle ki kafes talaşlar sırıksıklam oluyor ve çok fazla su tüketiyor acaba ne yapabilirim

img

yokvar

16 yıl 8 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

eğer böyle bi sorun varsa hemen veterinere git.Ciddi bi durum olabilir.

img

goksok

16 yıl 2 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben de derhal veterinere gitmenizi oneririm cunku benimkilerden birinde de ayni durum vardi ve ben ne yazik ki cok ciddiye almadim. :( kafes cok cabuk kokuyordu ama ben kafesin kalabaligina vermistim. 4 tane hamster vardi cunku kafeste. fakat cok su ictigini farketmemden 1,5 ay kadar sonra kaybettik. :( bir an once gidip gosterin derim...

img

s_guney

16 yıl 6 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

senin hamster ishal olmuş..hamsterlarda sıkça görülürmüş ishal gibi sindirim sorunları. sebebi yedirdiğin şeylerdir mutlaka.. eğer sebze felam veriyosann kuruladıktan sonra vermen gerekio..bi de çok fazla vermemen lazm .eğer hayvanlar soğukta ve akımda kaldıysa da olabiliyomuş. çok abartmayalım bence. bi veterinere git o sana bi ilaç verecektir. yemeklerine karıştırılıodu galiba. bide meyve gibi çok sulu şeyleri azalt. geçer o=) ben de okuduklarımla söylüorm bunları. yakın zaman içerisinde hamster alıcam inş. bilgi edindim bayaa bi=) üzme kendini:D

img

cansooo

16 yıl 2 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ