Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

yavru terreer arıyorum

yavru erkek teerrer arıyorum yardımcı olur iseniz sevinirim

img

selo41

20 yıl 5 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

elımde safkan jack rusell erkek var dusunursen bana 0538969377 ulasabılrısn

Bügün..... beyaz 0sıfır numara erkek teriyer buldum cok şeker sahibini arıyorum ..cok sakin sevimli birköpek benim evde erkek köpeğim var hemen ..istiyenlerle hemen verebiiriz acil [email protected] 5548034337 ankaradayım

img

piyer

17 yıl 7 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

elimde şu an 23 günlük olan terier yavrularım var erkek 250 dişi 200 den vereceğim ilgilenirseniz telim:0538 441 5803,mail [email protected]

hala terrier cinsi yavru arıyorsan bende 2 tane erkek var biri 15 temmuz 2008 doğumlu 400 ytl diğeri 19.08.2008 doğumlu 250 ytl dir biri siyah diğeri kahverengidir ilgilenirsen beni ara 05373293826 [email protected] istnbul yada istanbula yakınsan ara

img

jonjon

16 yıl 6 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben birtane buldum siyah kız terrier iyi bakacaksanız size verebilirim [email protected] ben ikitellideyim yakın olursa görmeye gelirsem daha iyi olur..

img

gulber

16 yıl 5 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba benim bitane oğlum var adı lucky çok tatlı kendisi 7 aylık hertürlü eğitimi verilmiştir bütün komutları biliyor benim bunu vermek isteyişimin en büyük sebebide kayın pederim rahatsız ve acilen eşim ve ben memlekete gitmek zorundayız başka herhangibi bir sebebi asla yok inanki buna seviceğinizden eminim eğer gerçektende luck ye sahip çıkarsanız ona yeni bir aile olupta onu seversahip çıkarsanız inanki çok sevinicem bana ulaşmanızı bekliycem

img

bedirhan83

16 yıl 5 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ