Muhabbet Kuşları

Kibrista İngiliz/Jumbo muhabbet kuşu bulabilecegim yer?
Evet kibrista yaşayan bu siteyi takip eden bana ingiliz veya jumbo muhabbet kuşu satabilecek varmi? veya gercekten ingiliz/jumbo satan bi petshop bilen?. Petshoptan ingiliz diye aldigim kuşlarin bu sitedeki jumbo/ingiliz resimlere baktiktan sonra yalan oldugunu kaziklanmiş oldugumu anladim adam gibi birini taniyan veya biyer bilen biri varsa lütfen yazsin dolandirici kibrislilari zengin etmemiş olurum bu konuda cok istekliyim ankaraya gitmeyi beklemeden almak istiyorum evim,yerim,zamanim herşeyim musait yardimci olursaniz cok sevinirim.

hala arayiştayim

senin yerinde olsam hataya adanaya giderdim oralardan çok rahat bulursun kıbrısta hayat türkiyedeki gibi değil evcil besleyen ev çok az bulman da ok zor. en iyisi arayışını geliştir adanada hatayda çok güzel kuşlar bulabilceğine eminim...

saol kardeş cevap verdigin için ben ankaraliyim okul için burdayim 4 cü senem çok heves ettim birden. yavru diye tipsiz 2 kuş sattilar ele gelmeye falanda aliştiramadim bi sorayim dedim bi ihtimal varsa diye. teşekkür ettim cevabin için tekrar

kardeşim ben uzun yıllardır muhabbet kuşu üretmekteyim 5 yıldırda jumbo ve ingiliz muhabbet üretmekteyim.daha yeni yeni internet ortamına girdim ben daha cok üretimle ilgilenip kuşlarımı cogaltıtorum 50 adet kadar jumbo ve ingiliz muhabbet kuşum var.resim eklemeyi bilsem teşir amaçlı koycam ama dürüstce söyliyim bilmiyorum ama enkısa zamanda ögrencem bu siteye koycam yalovada oturmaktayım,

meraba yıllardır muhabbet kuşu üretiyorum,5 senedirde jumbo ve ingiliz üretmekteyim teşir için bu siteye kuşlarımın resimlerini koycam ama daha nsl resim eklendini ögrenemedim dogru dürüst bilgisayar kullanmaktada usta degilim ama toplam 50 adet kadar jumbo ve ingiliz muhabbet kuşum var,ama en yakın zamanda resim koymayı ögrencem.

Yanıtlamak için giriş yapın