Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

Yeni akvaryum- Tüm Ekipmanı ve Kaplumbağalarımla birlikte veriyorum

Arkadaşlar dört yıldır baktığım 2 adet kaplumbağamı ( Rüştü 11 cm. ve Ahu 9 cm.) ve yeni yaptırdığım akvaryumumu ve akvaryumla birlikte kullandığım ısıtıcı iç filtre, filtre süngeri dip temizleme süpürgesi vs. gibi aksesuarların tamamını gerçekten bakabilecek ve (80 cm. *45 cm* 60 cm. lik) akvaryumu koyabilecek yeri olan bir kaplumbağa severe vermek istiyorum. İlgilenen arkadaşlar mail atabilirler...Lütfen gerçekten bakabilecek arkadaşlar mail atsınlar... [email protected]

img

mugu

17 yıl 3 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Hangi ilde olduğunu öğrenebilirmiyim???

img

abiskap

16 yıl 6 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kaplumbağalar ve tüm ekipman İzmir de arkadaşlar

img

mugu

ÖZEL MESAJ

:(( Ankara`da olsaydın keşke umarım yeni sahipleri hemen bulursun...

img

abiskap

16 yıl 6 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Umarım abiskap; aslında ayrılmak çok zor olacak... O yüzden gerçekten bakmak isteyen ve İzmirde olan birine vermek istiyorum. Göndermek sorun olur, zaten kıyamam da başlarına birşey gelir diye...

img

mugu

ÖZEL MESAJ

mugu aslında ben alabilirim. bende 10.5cmlik bir erkek var 60 35 45cmlik ama akvaryumu senin akvaryumunu alsam bile 2 kapuş anca bakılır 3 tanesine yine dar gelecektir ama dersenki kapluşumun birinide veririm o zaman kabul edebilirim bu arada muğlada oturuyorum. ulaşmak istersen [email protected] mail atabilirsin

img

whitegull

16 yıl 5 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar çok teşekkür ederim ilginize. Kaplumbağalarım yeni evlerine kavuştular...

img

mugu

ÖZEL MESAJ

Hayırlı olsun , bahtları açık olsun...

img

frozen

19 yıl 4 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Hayırlı olsun,umarım oradada sağlıklı,mutlu bir şekilde yaşarlar :)

img

nil92

16 yıl 4 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ