Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
Yeni akvaryum- Tüm Ekipmanı ve Kaplumbağalarımla birlikte veriyorum
Arkadaşlar dört yıldır baktığım 2 adet kaplumbağamı ( Rüştü 11 cm. ve Ahu 9 cm.) ve yeni yaptırdığım akvaryumumu ve akvaryumla birlikte kullandığım ısıtıcı iç filtre, filtre süngeri dip temizleme süpürgesi vs. gibi aksesuarların tamamını gerçekten bakabilecek ve (80 cm. *45 cm* 60 cm. lik) akvaryumu koyabilecek yeri olan bir kaplumbağa severe vermek istiyorum. İlgilenen arkadaşlar mail atabilirler...Lütfen gerçekten bakabilecek arkadaşlar mail atsınlar... [email protected]
Hangi ilde olduğunu öğrenebilirmiyim???
Kaplumbağalar ve tüm ekipman İzmir de arkadaşlar
:(( Ankara`da olsaydın keşke umarım yeni sahipleri hemen bulursun...
Umarım abiskap; aslında ayrılmak çok zor olacak... O yüzden gerçekten bakmak isteyen ve İzmirde olan birine vermek istiyorum. Göndermek sorun olur, zaten kıyamam da başlarına birşey gelir diye...
mugu aslında ben alabilirim. bende 10.5cmlik bir erkek var 60 35 45cmlik ama akvaryumu senin akvaryumunu alsam bile 2 kapuş anca bakılır 3 tanesine yine dar gelecektir ama dersenki kapluşumun birinide veririm o zaman kabul edebilirim bu arada muğlada oturuyorum. ulaşmak istersen [email protected] mail atabilirsin
Arkadaşlar çok teşekkür ederim ilginize. Kaplumbağalarım yeni evlerine kavuştular...
Hayırlı olsun , bahtları açık olsun...
Hayırlı olsun,umarım oradada sağlıklı,mutlu bir şekilde yaşarlar :)