Muhabbet Kuşları

kuşum erkek mi?
selam arkadaşlar; 2 yaşında bir kuşum vardı memlekette. onu alıp salmamın içine attım.salmamdaki kuşlarım yaklaşık 4,5 aylık ,aralarında anlaşmada bir sorun yaşamadılar gibi. bir sıkıntı olurmu acaba ilerde. ikinci sorum kuşun burun delikleri etrafı beyaz, kenarlara doğru açık mavimsi gibi,sizce cinsi nedir?ben erkek diye tahmin ediyorum ama tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.şimdiden teşekkürler bu arada kafeste beslerken kuşlarımın uzayan gaga ve tırnaklarını keserdim.salmada da aynısı şekilde yapmam gerekirmi? yardımcı olmanız dileğiyle teşekkür ederim.

bilader resim koyarsan daha yardımcı olur arkadaşlar böyle herkes bişey söyler...

Tarifinizle yorum yapmak pek sağlıklı olmaz. Resmini eklerseniz cere ve ayaklarına bakarak cinsiyetini söylememiz mümkün olabilir. İyi günler

5 aylık kusların icin biraz daha beklemen uygunolacaktır. 8-9 aylık dönem ciftlesmek için en uygun dönemdir. kusunun ceresini gösteren bi foto eklersen yorum yapabiliriz. salmada gaga tası, balina kemiği, tahta tünekler varsa tırnaklarını ve gagasını kesmene gerek yok...

Yanıtlamak için giriş yapın