Kuş Forumları > Papağanlar
kafes aranıyooooor:D
arkadaşlar fazla pahallı olmaması gerekir içine cennet papağanı koymak istiyorum bir tane o büyüklükte olsa yeter bana varabilecek varmı veya satabilecek lise 1 öğrencisiyim ailem hamster beslememe izin vermedikleri için en tatlı papağAnlar geldi ve şu an kafes bulduktan sonra bir de papağan alıcam nasip olursa :D teşekkür ederim... ali öksüzoğlu tel:05372224700 msn:[email protected] yer:izmir/buca/şirinyer SAYGILAR
valla abisi sana kafes göndermeyi çok isterim elimde 6 adet kçk kçk kafes var ama ben konyadayım ulaşımla sana daha fazlaya maal olur bu bence kargoya versem birsürü para eder piyasada çok uygun fiyata kafes bulabilrsin bence sen kuşu aramaya bak :D
teşekkür ederim yinede düşünmen yeterli ben papağan olarak sultan papağanı almaya bayramda almaya karar verdim yani kafesin boyutlarını biras daha büyük arıyorum yinede çok teşekkür ederim
teşekkür ederim yinede düşünmen yeterli ben papağan olarak sultan papağanı almaya bayramda almaya karar verdim yani kafesin boyutlarını biras daha büyük arıyorum yinede çok teşekkür ederim
güncel