Muhabbet Kuşları

kuşumun cinsiyeti (RESİMLİ)
bugün erkek muhabbet kuşuma dişi aldım ama dişi olduğundan emin deilim hafif mavimsi renk var burnunda bende endişelendim erkek dir diye bide size danışayım dedim geri vermeden önce eğer dişiyse bu kuş yavrulamaya hazırmı [img]🔒 Üyelere Özel]

öncelikle kuşunun kaç yaşında olduğunu bilmemez gerekir.çünkü eğer yavruysa renk soradan değişebilir ama 6 aydan büyükse bu kuş kesin erkektr.çiftleşmeye hazır olan dişi kuşun burun üstündeki cere denilen kısım kahverengi olur.erkekte iste koyu lacivert olur ve ayakları mavileşr.

Arkadaşım kuşun dişi , çiftleşme döneminde cere koyu kahverengi bir renk alır bir kaç ay daha beklemende fayda var fakat bu kuşta minumum 5-6 aylık...

kusunun yaş aralığını yazarsan daha sağlıklı yorum yapabiliriz...

tam olarak bilmiyorum eminönünden aldım üreticiden alsam sorardım adam hemen sordu şunu vereyim sana yumurta garantili vs vs aldık bizde dişi diye yaşını bilmiyorum:(

kusunun 6-7 aylıktan küçük olduğunu farzedersek ceresinin renk değistirme ihtimali var fakat büyükse erkek olduğundan emin olabilirsin...

erkek

100/100 erkek arkadaşlar resimden anladığım kadarıyla o kuş en az 8 yada 9 aylık alt benekleri ve kafasındaki çizgiler den yola çıkarsak evet kesin erkek

erkek

Yanıtlamak için giriş yapın