Muhabbet Kuşları

arkadaşlar bana kuşlar için tüm vitamnleri sölermisnz????
arkadaşlar kuşlar için ne kadar vitamin varsa söyleyebilrmisinz bide ne işe yaradıklarını yazarsanız sewnrm sinde bir sorunuz oolursa bildiğim kadarıyla cvplarım

sana söyleyebileceğim en iyi vitaman depomin`dir kendi kuşlarımda da kullanıyorum çok faydalı. içeriğide aminoasit ve birçok vitamin.

arkadaşım polivitamin kullan 15ytl bana dua edersin başka bişeye gerek yok çünki içeriğinde tüm vitaminler var

arkadaşım depomin demişsin ama depomin bi mineral karışımıdır witemin değildir kullanılabilevek vitaminler arasında süper vit vitaform olabilir depomini mineral takviyesi olarak kullanabilirsiniz

ben vitasol aldım.. bi zararını görmedim acnak fazla koyarsan dışkıları yeşil oluyor (: abartmamak suretiyle suluklarına damlatabilirsin (: kullanım şekli yazıyor zaten :)

bende anti-vit diye bir vitamin aldım bi bilgim olmadıgı için kuscudaki kişinin tavsiyesi üzerine aldım sizce bir yararı olurmu.ben vitaminleri sıvı olarak biliyordum benimki toz halde suyuna katılıyor su sarı renk oluyor bende korkuyorum bişi olur diye ancak ölçüsünü normal katıyorum herhalde normaldir?

Yanıtlamak için giriş yapın