Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
yardım lütfeeeeen hiç bişey yapmiyooo alali 1 gün oldu :(
arkadaşlar ben kaplumbağamı bu fanusta besliyorum ve bütün gün sadece böyle duruyo yem atinca tepkii bile vermiyo yemini aldığımız adam verdi uzun yeşil bi yem 1 cm felan 1 tanesi onu yariya bolup atiyoz ama hic yemmiyo arada bir az yürüyo gene duruyo böyle işte resim galiba bizimki kırmızı yanaklı çünkü yanaklarında kırmızı hafif kalın bi çizgi var ( daha doğrusu turuncu)
Henüz size alışmamıştır ve hatta sizden korkuyordur.Bir kaç gün ona izin verin yeni yuvasına alışması için.Zaten attığınız yemleri de siz yokken yiyordur.Kısa bir süre sonra da yemekleri gözünüzün önünde hapur hupur yemeye başlayacaklardır. Fakat o "ölüm fanusu" dediğimiz kaplardan birinde besliyorsanız doğru düzgün bir bakım alanı alana dek yemini yemeyecektir.Kaplumbağaların vücut fonksiyonları soğuk suda yavaşlar ve dediğiniz gibi yem bile yemez.Bir tane paludaryum almalı veya da yaptırmalısınız.Bir tane filtre , bir ısıtıcı ve bir de kuru alan aldınız mı şimdilik idare edebilirsiniz.Forumu gezerseniz çeşitli bilgilere ulaşabilirsiniz.Bir araştırın. Kolay gelsin...
resim koyamadım fanusumuz şu ölüm fanusu dediiinizden
ortama aLışması lazım önce bnm kaplumbağlarımda öle oldu ilk aldığımda hiç yemlerini yemediler ama 1 kaç gn sonra alışıolar yavaş yavaş. ve o fanus bnce hmn bi akvaryum edin onda daha rahat ederler bu konuda forumda çok bilgi var araştırırsan kaplumbağan için ii olur.
yanina ondan daha kücük bitane daha ladım hareketlendi ama 2 side yemlerini yemiyo maydonoz verdim küçük 1 parça onuda yemediler :(
çabalaman yersiz. Şu anda kalkıp göbek atmaya bile başlasa kaplumbğaan, uygun ortamı sağlamadığın sürece (akvaryum - ısıtıcı - filtre vs.) yalnızca bir kaç zaman oyalanmış olursun o kada.r