Akvaryum Arayanlar

büyük akvaryum arıyorum
uygun fiyata 150 60 60 civarı akvaryum arıyorum yer darıca msn 🔒 Üyelere Özel

selam arkadaşım ben akvaryum ımalatcısıyım istedıgın akvaryumu 300ytl ye yaparım ama naklıyeye karışmam düşünürsen 🔒 Üyelere Özel

slm bende 2 metre boyunda 50 cm yüksekliğinde akvaryum mevcut satılık mobilyalı mobilyasınıda kendimimal ettim mobilyacıyım ben yerim amasyada bilgi almak istersen 🔒 Üyelere Özel mail atabilirsin.

dostum bende ona yakın ölçülerde akvaryumlarım var 150x60enx45-10mm camcama-150tl diğer çeşitli akvaryum ve malzemelerde mevcuttur ankara etlik 🔒 Üyelere Özel sedat fotolar adresten bakın 🔒 Üyelere Özel

arkadaşım tambor diye kayıtlardayım.....akvaryumun resmini ekledim (resimler bölümünde) sana hiç masraf etmeden balıklarımla beraber 130 50 70 12 mm cam akvaryumu verebilirim , özel bir akvaryum herşey dahil 700 ytl , yanındada 60 cm lik herşeyi dahil yavruluk akvaryumumda var , eğer benim akvaryumu bugün kursan 2 milyar !!! göztepedeyim 🔒 Üyelere Özel....sakın ucuz akvaryumlara güvenme ilerde açma yapar ......

güzel kardeşim bende 130x70x50 ebatların full techizat ikoa tarzı kaliteli balıklarıyla birlikte vermeyi düşünüyrum ilgilenirsen 🔒 Üyelere Özel

Yanıtlamak için giriş yapın