Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
ŞİRİN BAHÇEMİZDEKİ KANATLILAR
http://site.mynet.com/becinli/becinli/id7.htm adresine girerek şirin bahçemizdeki kanatlılardan bir kısımının resmini görebilirsiniz.Hayvansever arkadaşlarla paylaşmak istedim. Saygılarımla...
beyaz bec tavugu satıyomusunuz acaba?? hayvanlarınız cok guzel beyazlardan bir cift bendede olsun cok isterim tesekkürler saygılaımla
selamlar..izmir sogukkuyu mu acaba?
Kıymetli Hayvansever dostlarımız, Cevaplarınız için teşekkür ediyorum. Meslektaşım olan arkadaşımdan hediye aldığım Beç tavuklarının aslı Çil renkli olanlardır. Soyundan olsa gerek çil beç tavuklarının yumurtalarından çil beç tavukları çıktığı gibi, beyaz beç tavuğu ve çil üzerine beyaz beç tavuğu da çıktı. duyduğuma göre ara sıra siyah renkleri de çıkıyor muş. Geçen haftadan bu yana elimde bulunan hayvanlardan çeşitli ırklardan yaklaşık 25 kadarını hayvanseverlere hediye ettim. Elimde sadece 2 tane beyaz beç var. Sayın Mortçiftlik; Şu aralar beçlerimiz yumurtayı kestiler veya serbest dolaştıklarından yumurtalarını saklıyorlar. Yumurtlama zamanında size de hediye etmek isterim. Şayet bir daha ki sezonla yine beyaz beç çıkarsa imkan olursa size de hediye etmek isterim. Kesin söz diyemiyorum. Lakin söz verince muhakkak tutmak lazım. İnşallah yenileri çıkar da size de hediye ederim. Sayın rozgen; Yanılmıyorsam Bodrum dan Timur Bey in arkadaşı imişsiniz, Ben Muğla İli, Milas İlçesi Beçin Beldesi`nde ikamet ediyorum. Soğukkuyu Beçin Beldemiz de bir semt tir. İzmir Soğukkuyu yu da çok duydum. Üniversiteyi Buca da bitirmiştim. Bu arada rıkzın onda dokuzu ticarettedir demişler, elbetteki her zevkin ticari boyutu da var. Lakin ben Milas İlçe`sinde serbest avukatlık yapıyorum. Ve hayvanlarla uğraşmak zevk. Küçük ken isteyip te ulaşamadığım veya harçlığımın yetmediğinden alamadığım veya yapamadığım hobilerim olurdu. Bu yüzden hayvanseverlerle imkanlarım doğrultusunda elimdekileri de paylaşmak isterim. Saygılarımı sunuyorum
hepsievcilcom çok güzel bir site