Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

1Yaşını doldurmuş dişi iran arıyorum

Yaşını doldurmuş şampanya veya beyaz renkte,yüzü hafif basık safkan dişi iran arıyorum lütfen yardımcı olun.Uzun zamandan beri arıyorum bakamıyacak birileri varsa benimle irtibata geçsin.Kediyi hediye istemiyorum 200Ytl vermeye hazırım.Kısır olmasın yeterki.İlgilerinize şimdiden çok tşkr ederim İRT:0539 2023425

img

devin

19 yıl 9 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

iran chinchilla kedim war birkere çiftleşti okadar,sarı renkte,eğer geç değilse sizin için ,hala istiyorsanız bu nodan ulaşabilirsiniz 05437986428 eğer istediğiniz kediyi buşduysanız berna.byt@hotmail e mail atarsanız sewinirim.teşekkürler

img

bernaxx

16 yıl 8 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Aradığım kediyi henüz bulabilmiş diilim.Ben izmirde oturuyorum bunu atlamışım malesef.Kediniz ne renk açaba? lütfen yazarsanız sevinirim.Benim 2 kedim daha var ama kedi sevgisi başka birşey olsa gerek çok seviyoruz evdeki kedilerden birisi erkek(iran ragdoll),dişi ise(iran chinchilla).Erkek kedime malesef yetişemiyoruz artık sürekli çiftleşmek istiyor ve ben onu çiftleşmek için hiç durmadan maşkalarına vermej zorundayım çünki evde orayı burayı işaretlemekde.Zavalı her çiftleşmekten geldiğinde perişan bir halde taranmamış temizlenmemiş oluyor.En azından evde baskın bir dişi kokusu olması gerek bu işaretlemeden vazgeçmesi için.Dişi kedimiz 1 yaşında ve daha 1 kez anneliği tatdı senede 1 defa yavrulatmak istiyorum bu dişiler için en doğrusu.Aklınıza sakın sürekli yavrulatmak gelmesin bu çok sağlıklı olmaya bilir.Benim amacım hem çocuklarımı sevindirmek hemde aslında kendimi kedilerimle çok mutluyum.Bu bilgileri yazmak istedim çünki dürüstlükden yanayım.İçiniz rahat olsun benim yanımda kediniz cennete düşmüş gibi birşey olur,herzaman gelip kedinizi görebilirsiniz bundan hiç kuşkunuz olmasın.Eğer hala düşünüyorsanız irtibata gecebiliriz Tşkrler

img

devin

ÖZEL MESAJ

Uzun aramalardan sonra nihayet beyaz basık mavi gözlü kız buldum daha küçük 8 aylık ama olsun çok şeker bir kedimiz var artık herşey için çok tşkrler

img

devin

ÖZEL MESAJ