Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

ALTIN SARISI GOLDEN YAVRUSU ARIYORUM

Eşim ve ben özellikle golden hayranı olduğumuz,ve 3 yaşındaki oğlumuzun da hayvan sevgisiyle büyümesi için,özellikle en fazla 2-3 aylık altın sarısı bebek yüzlü,ve dişi bir golden yavru istiyoruz.Eğer sadece ticaret amaçlı düşünmüyor ve aradığımız özelliklere sahip,golden yavrulara sahipseniz ve sizin için önemli olan onların ölünceye kadar severek bakılacağı gerçek bir aile ve yuvaya kavuşması ise mailimi ekleyerek bana ulaşabilirsiniz..Eğer sadece kar amaçlı vermeyi düşünüyorsanız,genelde istenilen rakamlar bizim maddi gücümüzü aştığı için,altından kalkamayız.Dürüstçe biz gerçekten bir bebek goldeni sahiplenmek ve büyütmek istiyoruz gücümüz ancak onun aşılarına ve ihtiyaçlarına yetebilecek.Bir oğlumuz var,eğer yardımcı olursanız bir de golden kızımız olucak inşallah..Samimiyetle ilgilenenlere şimdiden teşekkürler..

img

prıncess07

16 yıl 7 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

elimde 1 aylık golden yavruları var ilgilenirseniz 0536 554 83 50 den bana ulaşabilirsiniz www.kocapatiler.azbuz.com dan anne, baba, ve yavruların resimlerini görebilirsiniz

img

kocapatiler

17 yıl 7 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

altın sarısı dediginiz icin cvp yaziyorum anne baba kendi kopeklerim olan labradorlarımın 2 tane sari yavrusu var 2side disi ilgilenirseniz 0535 792 8080

img

alidrms

16 yıl 7 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ