Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Damızlık Horoz

Tam 1 Yaşında

Özellikle Çocuklara Karşı Saldırgan Bir Özelliği Vardır
Horozum 1 Haftalık Bir Süreyle Satılıktır Evden Teslimat Yapılır

1 Hafta İçinde Satılmazsa 21.09.2008 Tarihine Kadar Talipli Çıkmazsa Satılmayacaktır

Fiyatı 50 YTL dir

[email protected]

img

thares

16 yıl 10 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Benim ilanıma çok para istiyorsun diye yazmışsın. Peki bu ne şimdi? Basit bir köy horozu. Adana kuş pazarından bunun aynısını 5-10 YTL`ye alırım. 50 YTL ne? Hint değil bir şey değil. Özelliği ne? Altın mı zıçıyor?

img

necmi

19 yıl 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Çok para istiyorsun dediğin horozun 25 horoz yavrusunu aldım. Babalarının paralarını kat kat çıkarırlar sezonda. Peki bu köy horozunu 50 YTL`ye alan napacak? Merak ettim şimdi.

img

necmi

19 yıl 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sayın Necmi Kardeş Bu Horozu Meraklısı Alır Horoz Olsun Diyen Kişiler Almazlar Ben Horozumu Satılığa Çıkardım Fiyatı 50 YTL Almak İsteyen Çıkarsa Satacağım 21.09.2008 Son Gün Ben Meraklıları Kaçırmasın Derim

img

thares

ÖZEL MESAJ

ARKADAŞLAR bence meraklısı için 50 ytl birşey değil ya ...Emeği v.s. yi düşünün ve Allah içinde güzel horoz yani. Belki özel böyle horoz almak isteyen öder bu sitede 700 ytl ye HOROZ gördükten sonra :) bu çok normal geliyor .

img

mogli

18 yıl 5 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Madem çok değil 50 YTL alsana bu horozu mogli. Klavyeyle yazı yazmakla vakit harcama.

img

necmi

19 yıl 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Mogli. Bence sen bunun parasını verip al ve hediye et birisine. Hayır işle. Sevap kazan mübarek Ramazanda. Nasılsa fazla değilmiş. Aslında suç bende. Böyle amatörlere yazı yazmak zorunda kalıyorum.

img

necmi

19 yıl 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Son Bir Gün Sayın Horoz Severler Bu Fırsatı Kaçırmayın Derim 21.Eylül 2008 de Süre Doluyor

img

thares

ÖZEL MESAJ

1.200 YTL`ye aldığım horozu 100 YTL`ye verecek kadar salak değilim herhâlde mogliş. Benim arkadaşta 2.000 YTL`ye horoz var Osmaniye`de. Onu da sana 50 YTL`ye vesin ne dersin. Size beleşten lazım. Ama sizin gibi amatörlere yazı yazmak zorunda kalıyorum. Siz böyle normal köy horozları beslemeye devam edin. Mogliş gibileri de yazı yazmaya devam etsin. Bu siteyi 2 senedir takip ediyorum. Beleşçisinden, avantacısından tutun da süs tavuklarına 2-3 misli fiyat çeken var. Ayrıca niye takma nick kullanarak isim alırlar bilmem. Ayrıca kazmaca yorumlar yapanlar da var. İçimde kalmasın diye yazdım. Ohhhhhhhh.

img

necmi

19 yıl 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkada?lar Horozum Kom?uma Sat?lm??t?r ?lgilenenlere DUYURULUR ?lgi Gösteren Herkese Te?ekkürler

img

thares

ÖZEL MESAJ