Muhabbet Kuşları

MUHABBET KUŞUNDAN ANLAYAN ARKADAŞLAR YARDIM!!!!!!
S.A ARKADAŞLAR. BENİM SORUNUM MUHABBET KUŞUMUN KANAT VE KUYRUK TÜYLERİ DÖKÜLDÜ VE EPEYDİR ÇIKMIYOR. HAYVANIN KANAT UÇLARINDA Kİ KEMİKLER GÖRÜNÜYOR VE KANIYOR. BU HASTALIĞIN NE OLDUĞUNU VE İLACINI BİLEN ARKADAŞLAR VARSA LÜTFEN ACİL CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

arama motorundan "french moulth" hastalığı hakkında bilgileri bi oku ve bu hastalığa yakalanan kusların fotolarına bi bak. karsılastırma yapabilirsin. kendi kusunun fotosunu da buraya ekleyebilirsen yorum yapabiliriz...

öncelıkle herkesın ramazan bayramı kutlu olsun,arkadasım sana da gecmıs olsun,gökhan arkadasımın yorumu kısmen dogru ancak french molt yanı fransız tuy dokumu hastalıgı anac cıftlerın yavrularında henuz 25 gunlukken gorulur,dıger yavruların kuyrukları varken bunlarda kuyruk olmaz ve ya sureklı zıplarlar yada hızlı hızlı kosarlar.kusun yavrumu yoksa yetıskın mı ılk oönce orda bı anlasmamız lazım.

arkdaşlar muhabbet kuşum yetişkin bir kaç yaşında var. ve bi sorum daha olcak. bu kuşun düzelme ihtimali olmadığını düşünecek olursak. benim bu kuşdan yavru alma ihtimalim olur mu? kuş dişidir.tşkkrler.

kuşun acı çektiği sürece ne eş alacaktır ne de yavru besleyecektir...

arkadaşım sen bol derecede vitamin li yiyecekler al tavsiyem budur

bence vitamin eksikliği. suyuna vitamin solüsyonu damlat, ayrıca mama hazırla. düzelir.

Yanıtlamak için giriş yapın