Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
kaz arıyorum - 3.sayfa
slmlar uygun fıyata kaz satan varsa bana ulaçabılır 05323259172
sayfam gunceldir
http://www.kulucka.net/forum/index.php?topic=2422.msg22073;topicseen#msg22073 belki işine yarar
SLM LAR SAYFAM HALA GUNCELDIR KAZ ALIMLARINA DEVAM EDIYORUM
Slm kaçtan alıyosun kazları
slm mehmet kardes bana uyan fiyaat 20-30 arası bu fıyatlara verırsen pazarlık yaparız senle en az 30 adet alırım.saygılarımla
ELİNİZDE KAZINIZ MI VAR,SATACAK YERMİ BULAMIYORSUNUZ.ARKADAŞLAR BENDE MÜŞTERİ PORTFÖYÜ COK,ŞUAN 100 TANE KAZIM VAR KURUTULMUŞ HAZIR VAZİYETTE,MÜŞTERİLERİ HAZIR.ELİNİZDEKİ KAZLARA MÜŞTERİ TEMİN EDİLİR.KAZ TİCARETİ YAPMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR MÜŞTERİ PORTFÖYÜMLE ORTAK OLABİLİRİM.3000 NE YAKIN MÜŞTERİM VARDIR.0537-065-83-51 son 15 gün.
ELİNİZDE KAZINIZ MI VAR,SATACAK YERMİ BULAMIYORSUNUZ.ARKADAŞLAR BENDE MÜŞTERİ PORTFÖYÜ COK,ŞUAN 100 TANE KAZIM VAR KURUTULMUŞ HAZIR VAZİYETTE,MÜŞTERİLERİ HAZIR.ELİNİZDEKİ KAZLARA MÜŞTERİ TEMİN EDİLİR.KAZ TİCARETİ YAPMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR MÜŞTERİ PORTFÖYÜMLE ORTAK OLABİLİRİM.3000 NE YAKIN MÜŞTERİM VARDIR.0537-065-83-51 son 15 gün.
istanbul silivri- tekirdağ çerkezköy- elden teslimat yapılır. yetişkin kazlar 1 yaş ve üzeridir yumurta verimleri iyidir adet fiyatı 65 tl dir çoklu alımlarda 60 tl olabilir. .. kaz palazları kaç günlük isterseniz mevcuttur. 2 -3 aylık arası kaz palazlarımız 35 tldir