Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

Meraba su kaplumbağaları çiftleşirmi

bende 2 su kaplumbağası var yanlarına 1 dişi aldım erkeklerin yanına 1 çok hareketsişz oldu diğeride çok hareketlendi dişinin peşinde dolanıyo sizce çifleşirlermi? lütfen yardım edin!!!!!!

img

feyzaemir

16 yıl 10 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

img

frozen

19 yıl 7 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Akvaryumda çiftleşirler ama bu belalı kanlı bıçaklı bir süreçtir. Herşeyden önce çiftleşmenin gerçekleşebilmesi için dişinin 5 yaşından büyük olması lazım. Erkek 2 yaşında cinsel açıdan olgunluğa erişiyor ama dişiler daha geç.Bu ve çeşitli sebeplerden akvaryumlarda cinsel amaçlı büyük sorunlar çıkıyor. 3 cüyü almakla 2 kere hata yapmışsın. 3 kaplumbağaya bakmanın zorluğu bir yana durduk yerde başına iş aldın bence. Şimdi erkeklerin o dişiye akvaryumu dar etmesi büyük olasılık. Adam gibi çiftleşseler gene iyi ama pek rahat durmayacaklardır. Çok kötü ısırırlar ve sürekli takip ederler. Bu esnada erkekler karşılık bulamayacakları için iş sertleşir , sonuçta ısıra ısıra kuyruğu parçalar. Kısaca durum hiç hoş olmayabilir. İnşallah böyle bir sorun başlamaz çünkü eğer başlarsa durdurmak mümkün olamıyor.

img

frozen

19 yıl 7 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

teşekkürler ama benim kaplumbağlarımdan hiçbiri kavga etmedi şuana kadar ve 1 kaplumbağamda son günlerde çok fazla birşeyleri koklamaya başladı acaba dişisini bulmayamı çalışıyor?

img

feyzaemir

ÖZEL MESAJ

bir kaç gün sonra resimlerinide koyarım

img

feyzaemir

ÖZEL MESAJ

ilk kez bir erkek kaplumbağam diğer erkeği ısırdı.

img

feyzaemir

ÖZEL MESAJ