Selam arkadaşlar. Ben de buraya yeni üye oldum. Öncelikle buradan yararlı bilgiler verdiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Arkadaşlar ben şu anda 20 çift kuşla üretim yapmaya başladım. üretim konusunda sorun yok şükür. Ama benim sorunum İSHAL. Şu ana kadar 3 adet kuş kaybettim ishalden. Bunun nedenleri nelerdir ve ishal olan bir kuşu nasıl tedavi edebilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Herkese Hayırlı günler ve bol kazançlar.
aramıza hosgeldin. öncelikle ishalin beslenmeden mi yoksa soğukalgınlığından mı kaynaklandığına karar vermek lazım. beslenmeden ise yesillik vermeyi kesebilirsin. suyunu düzenli temizlemeyi ihmal etmemelisin. soguk algınlgı icin kuslarının ceryanda kalmamasına özen göster...
Göhkahkuscu teşekkür ediyorum öncelikle. Hoşbulduk. Peki ishalin beslenmeden mi yoksa cereyandan mı olduğunu nasıl anlarım. ve Tedavisi nasıldır. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler tekrar
haşlanmış patates vermeye çalış püre gibi yani.
isal icin tetramezantin toz öneririm gecmiş olsun...
Arkadaşım geçmiş olsun ishali önlemek için en büyük tedbir bira mayasıdır kuşların mamasına çay kaşığının ucu ile hafiften serp sindirim sistemini düzenler , tüy gelişimin düzenler , üremeyi hızlandırır vs vs kesinlikle tavsiye ederim, ishal olmuş bir kuşa ise 1 litre suyun içine 1 çorba kaşığı pirinç at ve kaynat suyunu soğut ve ishal olan kuşa içir ishali kesecektir, ben kimyasal ilaç kullanmadan önce doğal yolla iyileştirmekten yanayım en son çare kimyaal ilaçlar olmalı geçmiş olsun.
her cesit kanatlının mikrobik nedenli ishallerinin önlenmesi ve tadavisi icin kotrimoxazol-neomisin kombinasyonu mevcuttur:
🔒 Üyelere Özel
0232 369 18 64
🔒 Üyelere Özel
izmirden kargo ile gonderebilirim.orijinal kutusunda prospektusu ile 10 ytl dir.