Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

Ankaradayım 2-3 aylık dişi kedi arıyorum

Arkadaşlar ben şu anda ankaradayım 1 hafta sonra elazığa dönüyoruz.ve elazığda petshop veya da kedi sahibi olmadığı için kedi arıyorum.Cinsi önemli değil.Chinchilla, honey bear, York Chocolate, olabilir ama illa da cins olsun demiyorum.Ama kesinlikle dişi arıyorum.Oyuncu olsun, çok hareketli olmasın, çok zeki de olmasın ama uzun tüylü olsun.Kedisi doğum yapmış olanlardan cevap istiyorum...yardımcı olursanız sevinirim Not:İlgilenenler eğer ümkünse resimleri de koysunlar koyamazlarsa rengini tarif etsinler.

img

kar_delen_nur

16 yıl 8 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bu sitenin kedi bölümününde resmide olan pino sizin istediğiniz gibi bir kız kedi cins değil ama çok sevecen dünya güzeli.yuva arıyoruz verebiliriz.resminide gönderiyorum.İlgilenirseniz cevap verin.iletişim:[email protected]

img

karamik

16 yıl 8 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Mail adresinizi yazaesanız hemen fotoğrafını göndereceğim. Benim adresim [email protected]

img

karamik

16 yıl 8 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba kedimin yavruları 1,5 aylık oldu istediğinz gibi çok şirin dişi yavru var.Pufidik uzun tüylü ve çok oyuncu :)Çok seveceğinizden eminim .Resimlerini isterseniz çekip göderebilirm

img

biya06

16 yıl 7 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bu arada bana ulaşabileceğiniz telno 0536 3174232

img

biya06

16 yıl 7 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benım 1 aylık iran ve chincilla yavrularım var.ankdayım.bana ulaşmak istersen msn im [email protected]

img

iaaa

16 yıl 7 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kardelen nur,aradığı kediyi bulmuş.

img

sila_ank

18 yıl 5 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ