Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
kaplumbağamın büyüklüğü bu kadar sizce ne kadar yem vermeliyim?
büyüklüğü bu...burdan baktım ben hep marul,karides falan verin demişsinizde ben anlamadım yani marullu yem varda ondan mı?yoksa bildiğimiz marulu yem büyüklüğündemi atıcaz? ben yem büyüklüğünde verdim ama yemedi...günde 15/20 yem yetermi?birden hepsini bir mi vereyim?yoksa bi kaç öğündemi ? cvplarınızı bkliorum
Merhaba busra5 benimde kapluşum o boylarda ama ben günde 3 yem veriyorum.
Kafasının hacmi kadar hazır kutu yemler ve takviye olarak sitede ayrıntılı olarak bulabileceğin çeşitli sebzeler verebilşirsin. Bu arada kıyaslama yapacak başka bir cisim olmadan o kadrajdaki fotoğraftan boyunu nasıl anlayacağız :)
ya ben karides aldım :) gün 20 ye yaklaşık sanyu turtle stick ten veriyorum 2/3 tanede karides az mı çokmu? 3 yem çok az diilmi yaaaa :-o
peki.
en iyisi kafası kadar yem vermek. belirli bişey bilinmiyor.bende kafası kadar veriyorum yemini verince.ayrıca bazıları marulu sevmiyo.benim kapluşum sevmiyo ama tavuk etini çok seviyo :) kafası kadar verirsen yeterli olur.fazlası da zarar azı da.
Bence günde yazın tabi 6-7 tane ver.Yiyebileceğinden eminim.Bende 3 tane var biri dişi aldığımdan beri yemiyo.
ya 6/7 3/4 fln az gibi gelio 20 ye yaklaşık veriorumm ben :S
Arkadaşlar konularla ilgili önerileri bilgimiz dahilinde yapalım lütfen. Bazı durumlarda sizden sonra gelip bu konuyu okuyacak arkadaşlar için yanlış misal teşkil ettiğinizi aklınızda bulundurun. Unutmayınız ki bu forumu yalnızca okuyarak bilgi alan ve tekrar da geri dönüp izlemeyen yüzlerce kaplumbağa besleyicisi var. Detaylı soru sormadan sizin verdiğiniz bilgileri doğru kabul ederek kaplumbağalarına bakıyorlar. Lütfen biraz daha dikkat. Beslenme ve yem ile ilgili onlarca açıklayıcı başlık var. Lütfen inceleyiniz.