Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

arkadaşlar fikir verirmisiniz kaplışumun 1 gözü şiş ve açamıo....

Mrb kapluşlarımdan 1 tanesinin bir gözünün şiş olduğunu farkettim ve acamıo ne yapmam lazım bılgı verirseniz çok sevınırım, terramcyn merhem surdum bugu nfarkettıgımde ama suya dalınca hemen gidio merhem gözünden cevap yazarsanız çok sevınırım hepinizin kapluşlarına sağlık diliorum....

img

mehhhhh

17 yıl 5 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

vakit kaybetmeden bilgili bir veterinere götürmenizi şiddetle tavsiye ediyorum...

img

learnedrains

17 yıl 11 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ilk olarak şunu söylemek istiyorum mutlaka bu hastalığın peşinden git....eğer böyle yaparsan benim gibi istediğin sonuçları alabilirsin:) terramcyn hergün düzenli olarak sür ama suya koyma baya bi güneşlensin ufaklık.. nerede besliyorsun? akvaryumdadır işallah diyorum.. akvaryumda ise ısıtıcının ayarını biraz açman gerekecek.... forumu iyice araştırırsan sworunun cevabini rahatlıkla bulabilirsin.....

img

_ceren_

17 yıl 4 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

şöle sölim 7 tane kapluş var bende hepsi de çok sağlıklı 1.5 metreye 1 metre yüksekliği de 12 cm bu akvaryum yaptırdım plexiglassda ağır olmasın dıe temızlemesı kolay olsun die dış filtrelerı de var cok rahatlar ama bu gozu kapanan en ufaklık onu dün ayırdım yedek bi akvaryumum var benım oraya ısıtıcısını da yedek akvaryumun 30 derece yaptım 1 ağaç ve 1 de taş koydum içine istediği zaman çıksın die yani merak etmeyin şartları hepsinin fazlasıyla iyi.... 2 gundur terramycn suruorum ufaklığıma sanki çok çok az indi gözü ama gözne ilacı surunce kuru bolgeye bırakıorum cup dıe suya gırıo tabi krem gidio gözünden bunu nasıl onleyebılırız bilgi verirseniz çok mutlu olurum.... tesekkurler

img

mehhhhh

17 yıl 5 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm.bendede aynı sorun vardı çok çok bilgili değilim ama burdan öğrendiklerimle iyileştirdim kapluşumu.gözüne ince1tabaka olark teramisini hergün düzenli olrk sür ve uzun süre dışarıda kalsın kabına koyunca doğl olrk suya gricek ve pek1işe yaramıyck merhem suya dağılınca baya1 bulanık oluyor ztn ve burada okuduğum bilgilere göre 1gözü kapalıysa vitamin eksikliğinden kaynaklanıyormuş eğer kullanmıyorsan 1an önce kullan bence ya suyuna yada yemine damlatabilirsin ve kapluşunu öğle sıcağı olmamak koşuluyla bol bol güneşlendir gerçekten güneş çok önemli ve iyi geliyor.umarım yardımcı olabilirim ve kapluşun en kısa sürede iyileşir

bence kabluşu dışarı çıkar ve orda sür.biraz bekledikden sonra tekrar yerine koyarsın.

img

kuscu95

17 yıl 11 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhemi sürdükten sonra suya koyma biraz karada beklet ki merhemin etkisi olsun

img

feyzaemir

16 yıl 10 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ