Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

2-3 Haftalık Yavru Teriyer

Kayseride oturuyorum yavru 2-3 haftalık daha yeni doğmuş teriyer arıyorum ücretsiz veya çok pahalı olmamamsı makbüldür Msn: [email protected]

img

zkcn

16 yıl 8 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhabalar, köpek yavruları mutlaka ama mutlaka en az 2 aylık olana kadar anne sütü emmeli...Çünkü anne sütü onları hastalıklara karşı koruyan tek şey... Onları hastalıklardan en iyi şekilde koruyan,bağışıklık sistemlerinin güçlenmesini sağlayan tek şey anne sütü. Bu nedenle bir köpek almayı düşünüyorsanız mutlaka 2 aylık olana dek anne sütü emmiş olan bir köpek alın... Köpekler 2 aylık olana dek kesinlikle annelerinden ayırılmamalı(ilk köpek alırken ben de bunu bilmiyordum ama yavru köpegimi alacağım kişi,bana istesemde vermemişti,çokta iyi yapmış, çünkü ben onu istedigimde köpegim henüz 1 aylıktı ve köpeğimin annesinin sahipleri,2 aylık olana dek anne sütü emmesi gerektiğini bana öğrettiler, bende 2 aylık olmasını beklemiştim ve 2 aylık olduğu zaman aldım ancak) Bu konu çok ama çok önemli.. 2 aylık olana dek anne sütü emmemiş köpeklerin ölüm riskleri çok çok fazla... 2 aylık olduktan sonra ise,aldığınız zaman,yavru köpekler için süt tozu var,onu normal sütün içerisine kutunun üzerinde yazan oranda karıştırarak verirsiniz,bu oldukça besleyici olur. ayrıca yavru köpeğinize bol yogurt,bol peynir,yani kalsiyum iceren seyler vermelisiniz kemik gelişimi açısından. kuru mama da verirsiniz elbette ama kemik gelişimi yavru iken çok önemli olduğundan süt ürünlerini bol bol verin mutlaka kuru mamanın yanı sıra.kuru mama vermedende mutlaka şu yazıyı okuyun: http://www.havhav.com/forum/viewtopic.php?t=21106 Bu yazıyı bir arkadaşım yollamıştı ve bu yazıyı derleyen kişiyi tanıyordu. bu kişi,uzun araştırmalardan sonra bu yazıdaki kara listede yer almayan ve içeriginde bu yazıdaki korkunç ve berbat maddelerden bulunmayan bir kuru mama markası bulmuş. daha dogrusu iki tane marka varmış tamamen dogal olan ve içeriginde o yazıda geçen o korkunç şeylerden olmayan.. birtanesi Wellness adlı marka, digeri ise Eagle Pack. Eagle Pack in holistic olanlari cok cok iyiymis.Turkiyede bulabilirsiniz..

img

datvi

16 yıl 8 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ