Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Satılık Balıklar

Mesaj Ekle

DAMIZLIK CÜCE VATOZ ISITCI KAFA MOTORU İÇ FİLTRE

1 ÇİFT ( 1E1D) DAMIZLIK CÜCE VATOZLARIMI SATIYORUM BALIKLARDAN 2 KEZ YAVRU ALINMIŞTIR. PARASINI ZATEN TEK BATIMDA ÇIKARTIRSINIZ.FİYAT 60 YTLDİR 1 ADET 3/4 CM MOBA İLE TAKASLANIR ---------------------------------------------- BUNUN DIŞINDA 2ADET MOTOR BİRİ KAFA MOTORU MARKASINI HATIRLAMIYORUM.1700 LT LİK ( BEN 270 LT AKVARYUMUMDA KULLANDIM FAZLA BİLE GELİYORDU SIFIR AYARINDA ) FİYATI 25 YTL DİGERİ İÇ FİLTRE KLASİK NORMAL BİŞEY FİYATI : 10 YTL VE 1 ADET HOPAR 300WATT ISITICI SIFIR AYARINDA 15 YTL ---------------------------------------------- MALZEMELERİN TOPLU ALIM FİYATI 45 YTL MALZEMLERDE ÜSTÜNE ANLAŞILARAK 1 ADET MOBA İLE TAKASLANIR ----------------------------------------------- NAKİT ALIMLARDA İNDİRİM YAPILACAKTIR. AYRICA İSTEYENE 1 ADET 50LİK STANDART AKVARYUM KUMU ISITICISI MOTORU DAHİL 70 YTL BUDA 1 ADET 3/4 CM MOBA İLE TAKASLANIR

img

sinan06

17 yıl 11 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım ben fatih,maraştayım anladığım kadarıyla,1 çift cüce vatozla birlikte dış filite(1700 litrelik) iç filitre ve ısıtıcıyı 100 ytl ye alırız,yalnız ürünler için sıfır ayarında yazmışsın gerçekten doğruysa ben hemen alayım,nerdesin ödemeyi ve mal teslimi bildir hemen anlaşalım,saygılar

img

kutlukaya

20 yıl 7 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

msn: [email protected] irtibat kurarsan ilgilenebilirim ...istanbul anadolu yakasındayım...

img

akvaryumhobi

17 yıl 8 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Balıklar satılmıştır malzemler için ilanım günceldir.Bana [email protected] dan ulaşabilirsiniz.Bu arada motor dış motor deil kafa motorudur.Alıcı ödemeli il dışına yollanır.25 ytl kargo ücreti...........

img

sinan06

17 yıl 11 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ