Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
ÜCRETSİZ ANKARA KEDİSİ VE VAN KEDİSİ ARIYORUM - 2.sayfa
MERHABALAR ÜCRETSİZ OLMAK KAYDIYLA 2 VEYA 3 AYLIK DİŞİ ANKARA KEDİSİ YİNE 2 VEYA 3 AYLIK DİŞİ YADA ERKEK VAN KEDİSİ ARIYORUM.VAN KEDİSİNİ KENDİME ANKARA KEDİSİNİ EŞİM İÇİN ARIYORUM.AYNI EVDE KALACAKLAR ÜNİVERSİTE PERSONELİ OLDUĞUMUZDAN VETERİNER SIKINTISI BULUNMAYACAKTIR.VERECEK OLANLARIN KISIRLAŞTIRMA ŞARTI KOYMAMALARINI İSTİYORUZ.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
cenky merhaba kedimiz cok tatlı fakat bizim evde 3 yasında 2 tane baska kedi var ve suanda bu yavrucugu kabullenmiyorlar o yuzden birodada bakmak zorundayız cok oyuncu bir kedi kucucuk oda da yazık oluyor bize alısmasınıda istemiyoruz ankaraya ne yazıkkı yollayabılme ımkanımız olmadıgı ıcın yollayamadık kedıyı uyusturup otobus ile yollayanlar var fakat bu yonteme tamamen karsı oldugumuz için basvurmadık tabiki eger kediyi istanbuldan gelip alabilirseniz cok sevinir istanbulda herhangi biyere getirebilirz. eger e mail adresini yazarsan kedicigin fotograflarınıda yollayabilirz
Merhaba riedel [email protected] adresime sizi bekliyorum kediye tslibim hemen konuşalım
2,5 aylik erkek, kisirlastirilmis van kedisine hala sicak bir yuva bulmaya calisiyorum. Bir hafta once sahibini bulmustu ama alan kisinin esinin istememesi sonucunda minik kedicik geri geldi. Bembeyaz, bal rengi gozlu Hala ilgilenen varsa izmir karsiyakada oturuyorum. Telim 05327469511, 02323242200. Ayrica simsiyah ; ankara kirmasi (beyaz sari karisimi) ; tekir kediciklerimde var. hepsi kisirlastirilmis ve asilari yapilmistir. siyah ve tekir olanlar 3 aylik, ankara kirmasi 5 aylik.