Muhabbet Kuşları

Yardım!!
Ben yeni başlıyanlardanım.Bir çift muhabbet kuşu alıcam.Bunları çiftleştirmek istiyorum.Renkleri nasıl olmalı? ne zmn yavrular?Yavru nasıl alabilirim?Kolay mı? Yardımlarınız için teşekkürler...

arkadaşım muhabbetleri eşleştirmek sanıldığı gibi kolay değil helede işe yeni başladıysan hiç kolay değil ama ben yinede senin şevkini kırmıyayım sen gene bi dene ama unutma eşleştirmek ve yavru almak istiyorsan öncelikle genç kuşlar alman lazım ayrıca kuşların rengi değil önemli olan birbiri ile anlaşmasıdır. üreticiler damızlık kuşlarını salmada gözlemleyip birbiri ile anlaşan çiftleri ayırırlar. başarılar.....

İLK ÖNCE BENCE TANIDIĞIN BİR ÜRETİCİDEN AL.PET SHOPTA YAVRULU DİYE VERİYORLAR AMA BAŞKA KUŞUN YADA BOZULMUŞ YUMURTA KOYUYORLAR.KUŞUN RENGİNİ SEN DEĞİL ALICAĞIN KİŞİ SEÇMELİ.YAVRUYU NEZAMAN VERE BİLECEĞİ BELLİ OLMAZ.BEN KUŞUMA 5 GÜN ÖNCE ALDIM DİŞİ HEMEN ÇİFTLEŞTİLER.AMA HERKUŞ BÖYLE OLUCAK DENMEZ.ONLARIN YERİNİ İYİ BELİRLEMELİSİN.BİRDHADA DEĞİŞTİRMEMELİSİN YOKSA DİŞİ YUMURTADAYSA YAVRULARI ÖLDÜREBİLİR.KOLAY DENMEZ HER GÜN YEMİ ÜFLEYİP TAZELERİNİ KOYMALISIN.SUYUNU HERGÜN DEĞİŞTİRMELİSİN.ARKADAŞIMBİRDE SEN SEÇMEMELİSİN DEMİŞTİM AMA ORDA ÇİFTLER VAR ONLARDAN DA SEÇEBİLİRSİN DEDİKLERİMİ Bİ DÜŞÜN BENCE KOLAY DEĞİL HERGÜN İLGİLENMEK BİRDE ÇALIŞIYORSAN.

Yanıtlamak için giriş yapın