Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
İzmirden yavru kedi arıyorum
İzmir-Buca`da oturuyorum. 4-5 haftalıktan fazla ancak yavru kedi arıyorum.Annesinden süt ihtiyacını yeterince karşılamış olmalı yani. Aşılarını düzenli olarak yaptırıcam ona iyi bakıcam, daha önce de bir köpek ve kedi sahibiydim.
merhabalar benim elimde bir yavru kedi var eğer isterseniz [email protected] dan ayrıntılı olarak konuşabiliriz
merhaba, benim bakmış olduğum 2dişi yavru var her ikiside çok tatlı şirinler.yaz dolasıyla sahiplendiremedim 3 aylık oldular. iç dış parazit ilaçlarını düzenli uyguladım size fotolarını yoluyorum.güzel bahçedeyiz ulaşım proplem olmaz.
resim yükleyemedim olmuyur sanırım proplem var sitede bize meyilden ulaşırsanız çok memmun olurum. [email protected] tel 2346569 gsm:05555237960 ulaşabilirsiniz fazla fotorafda yolayabilirim gelip görebilirsiniz.hala keyif için sütannelerini emiyorlar:)
Merhaba.. İran kırması tekir kedim Mistik 3^tane (2 erkek 1 dişi) tekir yavruladı (23 Haziran 2008`de) . Artık anne sütüden tamamen kesildiler ve iyi kalpli bir yuva arıyorlar, biri veya ikisini vermek istiyorum. 0538 553 06 53 Gizem. Sahiplenirseniz cok sevinirim.
Bu arada kuma yapma ,kuru mama terbiyesi aldılar. Fotografları var ama buraya nasıl yuleniyor bulamadım :)
3 aylık ve tuvalet eğitimi almış yavru kedim var eşimin doğum yapacak olmasından dolayı başka bir hayvansevere vermek istiyorum irtibat numaram 532 344 98 58 , mail adresi verebilirseniz fotolarını da yollayabilirim.