Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
köpek arıyorum
antalyada oturuyorum ve bir köpek istiyorum ona iyi bakabilirim daha önce köpeğim vardı benim yanlızlığımı paylaşcak iyi bir dosta ihtiyacım var yardımcı olmak isteyen arkadaşlar banaulaşsın lütfen
çok süper bir sibirya kurdum var.emsalsiz bir maskeye sahip.ilgilenirseniz [email protected]
merhaba saglık problemlerım nedenıyle 5 aylık goldenımı kızımı baska bır aıleye vermek zorundayım normalde ankarada oturuyorum ama eylul 15 e kadar antalyadayım antalyadan bır aıleye sahıplendırırsem onun adına cok daha mutlu olcam cunku burada daha mutlu .adı vivienne tum aşıları yapıldı parazıt tedavısı yapıldı gel otur kalk anlıyor ismini biliyor cok cabuk ogrenebılen bir kız tek ıstegı ılgı fakat ben son bır aydır hastalıgım nedenıyle onunla ıhtıyacı oldugu kadar ılgılenemıyorum.tuvalet egıtımı verılıyor onunla ılgılendıgınız takdırde sıze kotu suprızler yapmaz:)oyuncu ve tatlıdır.eger hala antalyada kopek arıyorsanız ıletısıme gecelım bır an once kızımı yenı yuvasına kavustutalım cunku hem o mutsuz hem ben suan.
antalyada hala kopek arıyorsanız saglık problemlerım nedenıyle tatlı kızımız vivienne a mutlu bır yuva arıyoruz.4,5 aylık disi safkan golden retriever aşıları tam .tuvalet otur kalk egıtımı verıldı ismini biliyor.acilen bır yuva arıyoruz ıletısıme gecebılırz