Arkadaşlar kuşum bana bir haftada alıştı kendisini elime alabiliyorum ve sevebiliyorum artık kafeste durmak istemiyor çıkmak istiyor ötüyor falan filan çıkarınca gidip ya çiçeğe yada lambaya konuyor tamam oralardan elime alıp sevebiliyorum ama çıkar çıkmaz nasıl üstüme gelmesini sağlarım
konduğu yere yaklaş eğer senden alçaktaysa eğil belki kafana konar :D yükseksede aynı şeyi yap ama eğilme
uçmak gezinmek belki haylazlık yapmak onunda hakkı devamlı elimde dursun demek biraz egoistlik gibi geliyo bana ama onu parlak bişeyle veya oyuncakla kandırabilirsin mesela benim kuşum gözlüğüme geliyo
selam ilk önce kuşu yeni almış isen böyle şeyler olabilir.birde eğitmek istiyorsan uçmayı bilmeyen yavru almalısın.çünkü öyle olursa kuş sana daha iyi alışır
marulu eline koy omuzuna koy hertürlü gelir ,kuşun aynasınada alışır aynayıda heryere koyabilirsin alıştırmak istiyorsan arada parmağında toz şeker verebilirsin........
arkadaşlar kuşum bana çok alıştı hatta konuşmaya çalışıyor :D seviyor beni omzumda saçımı ısırıyor ensemi öpüyor konuşacak inş. ileride konuşursa ses kayıtlarını eklerim buraya
benim kuşum 4 senedir var ben ona çok iyi davranıyorum ama o benden korkuyo yardım eder misiniz