Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

ŞİRİN BELDEMİZE YAPILACAK MİNİ HAYVANAT PARKI`NA CİNS HAYVAN YARDIMI YAPMAK İSTERMİSİNİZ...

Muğla İli Milas İlçesi Beçin Beldesi`nde mini bir hayvanat parkı yapmaktayız. Gönüllülerin ve Beçin Belediyesinin katkıları ile... En büyük cins hayvan yardımını bundan bir kaç hafta önce Sayın Medico gerçekleştirdi. Kendisine şahsım adına tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Siz de farklı cinsteki Kanatlı Hayvan hediye etmek isterseniz cevap yazarsanız sizin de mini hayvanat parkında katkınız olur. Ve siz de farklı cinslerdeki hayvanların hayvanseverler tarafından görülmesine ve tanınmasına katkıda bulunmuş olursunuz. Katkı yapmak bir yana bu iletiyi okuduğunuz için bile çok teşekkür ediyorum...

img

mualme

17 yıl 4 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sayın mualme öncellikle gerçekleştirmiş olduğunuz bu etkinlik için sizi tebrik ederim. İnanın uzak olmasa bende elimdeki türlerden katkıda bulunmak isterdim ama ben trakyalıyım ama mutlaka gelip görmek isterim. Bu arada sayın medico çok değerli ve bu konuda oldukça duyarlı olan çok geniş kanatlı kümes hayvanları kolleksiyonu olan benim için çok değerli ve saygı duyduğum bir abimdir kendisine tüm arkadaşların ve sizizlerin huzurunda en içten sevgi ve saygılarımı sunarım.

img

rifatbayraktar

18 yıl 3 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sayın Rifat Bayraktar Beyefendi, Cevabınız ve duyarlılığınız için çok teşekkür ediyorum.Tabi sizin gibi beyefendi bir hayvanseveri burada misafir etmekten onur duyarız. Sayın Medico Beyefendi bahsettiğiniz gibi hakikaten duyarlı ve beyefendi bir şahsiyet. Paylaşmak ve paylaşmayı bilmek ne güzel. Hatta günümüzde bu konuda hassas nadide şahsiyetlerin olması çok daha güzel. Tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Saygılarımla mualme (Avukat Mustafa Ali MERSİN)

img

mualme

ÖZEL MESAJ

Yetiştirmeye gayret gösterdiğimiz şahsımıza ait nacizane bahçemizde bulunan kanatlılarımızın bir kısmından görüntüleri sizlerle paylaşmak istedik. Hayvanat Bahçemizde bu kanatlılarımızdan da yeralmasına gayret göstereceğiz.

img

mualme

ÖZEL MESAJ

Resimleri eklediğimi sanmıştım ancak yüklemede hata oluştu herhalde yanlışlık için özür diliyorum.

img

mualme

ÖZEL MESAJ

img

mualme

ÖZEL MESAJ

sn Av. Mustafa Ali Mersin ve Rıfat Bayraktar beyfendiler; aslında hakketmediğim övgüleriniz üzerine yazı yazmak zor, sözlerinize gerçekten teşekkür ederim. Ben mütavazi bir hayvanseverim ve hayvanseverlerle olanaklarım elverdiğince elimdekileri paylaşmak da benim için bir ayrıcalık. Sağlıklı ve mutlu günler dilerim. Serdar Kaısıcak

img

mediko

20 yıl 5 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Küçük çaplı bir hayvanat bahçesi düşüncemizden sonra, Oluşan yeni düşüncemiz, birbirleri ile bağlantı içerisinde, büyük bir kompleksi içerir, yaşam alanları, DENİZCİK GÖLÜ, BEÇİN KALESİ, BEÇİN PLATOSU, KARA AHMET DERESİ VADİSİ VE MENTEŞE BEYLİĞİ BAŞKENTİ BEÇİN TARİHİ YERLEŞİM YERİ Nİ DE İÇİNE ALACAK ŞEKİLDE BÜYÜK BİR PROJE DÜŞÜNCESİNDEYİZ. GÖNÜLLÜ ARKADAŞLARLA İLK BULUŞMAMIZI YAPTIK. PROJEYE KATKI SAĞLAYABİLECEK TÜM ARKADAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ...

img

mualme

ÖZEL MESAJ

hepsievcilcom çok güzel bir site