Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

kaplumbağam ve teraryumu:D

öncelikle herkese merhaba.ben bi ay önce 1 adet su kaplumbağası ve sizin ölüm fanusu dediğiniz kaplar vede kilitli poşetin için marksı belli olmayan yem aldım.sonradan kaplumbağlar hakkında araşatırma yaparken akvaryum beslendiklerini öğrendim.hemen bi akvaryum yaptırdım.boyutları uzun kenar 45 ,boy 35,kısa kenar 25 dir.akvaryum geldikten sonra içine temel malzemelerini aldım.(iç flitre,termostatlı ısıtıcı derece kütük,çakıl taşları)akvaryumumumun içne koyduğum kütük akvaryumun suyuna boya verdiği için oonu kaldırdım üstüne bulaşık altlığı koyulmuş cd kabını iskele yaptım.(bu daha iyi oldu)sonra akvaryum dezenfekte mürekkebini damlattım motoru ısıtıcıyı çalıştırıp kapluşumu ,içne koydum.kaplumbağa önce neye uğradığını şaşırdı.herhalde ufacık bi yerden koskocaman bi yere geçmenini şokunu yaşadı hayvan.şu an hayvan çok mutlu.yem günde bir tane çubuk şeklindeki yemlerden veriom.haftada bi kere suyu temizliom.

Kolay gelsin zorlu bir işe başladın.

img

frozen

19 yıl 7 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba frozen. ben bide resimlerimi eklemek istiom ama ekleyemiom.forumdada resim ekleme konusunu okudum.benim amacım eksik bişeyim varmı die dsormaktı .ama bana bu ekleme konusunda yardım edersen çok sevinicem.şimdiden cevapların için teşekkürler

Araştırıp akvaryuma geçmekle çok çok iyi yapmışsınız, tebrik ederim sizi. Akvaryumunuzun resimlerini görmek isteriz, daha da iyi nasıl olabileceğini konuşuruz. Mamasını birazcık arttırabilirsiniz. Sağlıklar dilerim..

img

pinar1112

18 yıl 2 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Tosbiğiniz için beslenme ile ilgili başlığı okuyarak daha doğru bir diyet uygulayabilirsiniz.

img

deryailesezer

17 yıl 6 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ