Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanarya

Mesaj Ekle

ankaradan damızlık yavru kanaryalar uygun fiat

evimde üretimde kullandığım damızlık kananaryalarımı uygun fiata satıyorum. al mozaik erkek-kırmızı mozaik dişi-160 ytl sarı tepeli crest erkek-kavun içirengi dişi isabel-160 ytl belçika nb yarışma kuşu kırmızı bakıri erkek-dişi bakır 150 ytl beyaz maliuna çift 130 ytl yavru mozaik erkek 70 dişi 40 ytl sarı tepeli erkek yavru 60 dişi 40 ytl bakır yavru erkek 50 dişi 30 ytl beyaz maliuna 2 adet erkek 50 şer ytl isteyene üç bölmeli büfe tarzı 65 cm genişlik 45 cm boy her bölmesinde florasanlı her bölümünde aleminyum sajdan yapılmış ızgaralık temizlik ve hayvanların sağlığı için ayrıca salma olarak ta hayvanların çabuk tüğden çıkmasını ve garantili yavru almanızı sağlayacak evin her yarine güvenle koyacağınız bu kafes sadece 150 ytl piyasada satılmıyor. özel üretim ben herşeyini 280 ytl ye mal etmiştim acele eden alır. şimdiden teşekkürler. tel 0538 676 97 24

img

piti

17 yıl 6 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

elimde bir metre yüksekliğinde özel yapım bir akvaryum um var kuşların bir çifti ile takas etmek istersen 0535 938 76 69 ararsan sevinirim bende ankarada oturuyorum güvercine merakın varsa elimde çok güzel oyun kuşları da var selamlar

img

muratjakomurat

17 yıl 3 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ