Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

kızlarım :)

img

ttbil

17 yıl 7 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Çok, çok şirinler ttbil, şu güzelliğe bak, minik burnunu ısırmak lazım :) Çok da sağlıklı görünüyorlar, kızlara uzun ömürler dilerim :) İsimleri ne?

img

pinar1112

18 yıl 2 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

teşekkürler pınar ablası :)evt şuana kadar sağlıklarında bi sorun yaşamadık yaşamayızda inş. (bu dileğim tüm kapluşlar için) onlar benim kıymetlim tek eksikleride isimleri :) şuana kadar balım tatlım hatta aşkım diye sevdim:) isim koyma gereği duymadım açıkçası ama düşünücem ;)

img

ttbil

17 yıl 7 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Melek`te baktımı bu kızlara Pınar ..Hani yaşı geliyor da. Gerçi kızlarımız Meleğe göre biraz çıtır kalıyor gibi. Pembe rengi görünce önce acaba mı dedim ama sonra anladığım bunlar ilk düşündüğüm gibi Bağdat caddesi klanından değiller daha ziyade İstiklal caddesi kızları gibiler. Tabi Ttbil bilir , biz karıştırmayalım işi.

img

frozen

19 yıl 7 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

:))) yok, Melek`e göstermiyorum böyle havalı kızların fotoğraflarını, ondan sonra yok "benim niye hiç kız arkadaşım yok", yok "ben bu tırnakları boşuna mı böyle uzattım" diye başıma ekşir :))) çok ısrar ederse en fazla arka plandaki taş-bitki resimlerini söküp ecix`in, ttbil`in dişi kapluşlarının fotoğraflarını print ederim diyorum, duvarında hoş bayanların fotoğraflarının olduğu genç odası tadında bir akvaryumu olmuş olur :)))

img

pinar1112

18 yıl 2 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Yok öyle kaptırmayız kızları:) Aybars ve Aybala ne olacak ?

img

deryailesezer

17 yıl 6 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ