Kuş Forumları > Kuş Sahibi Olmak İsteyenler
Damızlık Muhabbet Arıyorum
Eş tutmuş yavru veren damızlıklar arıyorum...İstanbuldayım 70 çift kadar almayı düşünüyorum. tek tekte alabilirim... İlgilenenlerin [email protected] adresinden irtibata geçmelerini rica ederim...
ben kusculugu bırakıyorum ıstersenız komple kafesımı sıze verebılırım ılgılenırsenız resımlerını yollayayımm yaklasık 20 cıft kadar var ama yerım ızmırdemsn eklersenız [email protected] sımdıden tesekkurler
istanbul dışı düşünmüyorum ulaşım zor olur diye ama siz mail adresime resimleri yollarsanız... gene inceler bakarım olmazsa günübirlik izmirede gelebilirim... mail adresim : [email protected]
slm ben murat istersen bende 5 takım muhabbet var ist dayım tlf 0535 696 30 75
merhaba kardeş bende yavrularını almış oldugum bir takım var en az 4 yavru garantili ama fiyatta anlaşırsak satcam takım 130 ve altından yavru gelmezse geri alırım telim 0543 438 66 29 mail adresim [email protected]
SATILIKEV ÜRETİMİ YAVRU MUHABBET KUŞU *** Satılık Ev Üretimi Yavru Muhabbet Kuşları *** - Uygun fiyat, - Konuşan kuşlar, - Sağlıklı yavrular, - Çeşitli renklerde, - Ev üretimi, - Yuvadan yeni çıkmış yavrular, Kuşları görmek ve fiyatlarını öğrenmek için iletişim : http://muhabbetcim.sitemynet.com e-mail: [email protected]
slm arkadasım bende 1 takım damızlık muhabbet kusu var renklerı yesıl acık mavı kuslar her yumurtlamada garantı 5 yumurta yapıyo buna garantı verıyorum ama fıyatı senın soyledıgınden fazla eger ıstersen bana bu adresten ulas enson 150 tlden verıcem [email protected]
selam aykut ben kuşculugu bırakıyorum elımde 50 adet damızlık altı muhabbetler var ayıreyetten 20 tane yavrulu yumurtalı ve yani eş olmuş çiftlerde var eger istersen verebılırım 0536 722 10 20
100 çiftlik kumsi olan yetiştiriciyim elimde sağlıklı verimli jumbo muhabbetler mevcut irtibata beklerim 0 532 742 14 84