Eş tutmuş yavru veren damızlıklar arıyorum...İstanbuldayım 70 çift kadar almayı düşünüyorum. tek tekte alabilirim... İlgilenenlerin 🔒 Üyelere Özel adresinden irtibata geçmelerini rica ederim...
ben kusculugu bırakıyorum ıstersenız komple kafesımı sıze verebılırım ılgılenırsenız resımlerını yollayayımm yaklasık 20 cıft kadar var ama yerım ızmırdemsn eklersenız 🔒 Üyelere Özel sımdıden tesekkurler
istanbul dışı düşünmüyorum ulaşım zor olur diye ama siz mail adresime resimleri yollarsanız... gene inceler bakarım olmazsa günübirlik izmirede gelebilirim... mail adresim : 🔒 Üyelere Özel
slm ben murat istersen bende 5 takım muhabbet var ist dayım tlf 🔒 Üyelere Özel
merhaba kardeş bende yavrularını almış oldugum bir takım var en az 4 yavru garantili ama fiyatta anlaşırsak satcam takım 130 ve altından yavru gelmezse geri alırım telim 🔒 Üyelere Özel mail adresim 🔒 Üyelere Özel
slm arkadasım bende 1 takım damızlık muhabbet kusu var renklerı yesıl acık mavı kuslar her yumurtlamada garantı 5 yumurta yapıyo buna garantı verıyorum ama fıyatı senın soyledıgınden fazla eger ıstersen bana bu adresten ulas enson 150 tlden verıcem 🔒 Üyelere Özel
selam aykut ben kuşculugu bırakıyorum elımde 50 adet damızlık altı muhabbetler var ayıreyetten 20 tane yavrulu yumurtalı ve yani eş olmuş çiftlerde var eger istersen verebılırım 🔒 Üyelere Özel
100 çiftlik kumsi olan yetiştiriciyim elimde sağlıklı verimli jumbo muhabbetler mevcut irtibata beklerim 🔒 Üyelere Özel