Köpek Sağlıgı ve Bakımı
böyle durumlarda hiç ayıp olcak falan demeyin alabiliyorsanız alın hayvanı bakın doyurun terbiyesiz adamlar bunlar insan demek zor
Merhaba. Normalde petshopların aşı satması yasak bildiğimiz gibi ama yol üstünde bir petshopa girdim ve dış parazit aşısı sordum bulunduğum şehrin yabancısıyım almam da gerekiyordu aldım ve son kullanım tarihine bakmadım. Normalde almamam gerekiyor petshoptan bunun da bilincindeyim. 3 gün içinde tekrar aynı yere gittim ve tarihi geçik olduğunu söyledim aman ne olucak 2 ay gecmis dedi ya köpeğim ölseydi çocuğum gibi benim o Zaman ne olacaktı dediğimde dalga gecer bir tavırla merak etmeyin hemen ölmez dedi. Aşıyı benden geri almaya çalıştı neden almak istiyorsunuz başkasına mı satıcaksınız dediğimde evet başkasına satıcam cesi. Biraz tartışma ardından Sizi şikayet edicem diyerek çıktım. Bakanlığa kaymakamlığa ve zabıtaya şikayet ettim dilekçe yazdım. Benim canım yanmadı ama köpek sever biri olarak başka köpeklerin ve sahiplerinin canı yansın istemiyorum. Ben bilgi almak istiyorum başka ne yapabilirim aşıları satmaması icin hatta gerekirse o dükkan bile kapatılmalı yardımcı olursanız sevinirim