Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

yavru kedi

2-4 aylık erkek yavru kedi arıyorum. cinsi önemli değil ama fotoğraf istiyorum. istanbul/kartal`da ikamet ediyorum. fakat bir sorum var: annem ev kokar diye istemiyor. kumunu tuvalete koysam alışır mı tuvaletini oraya yapmaya. hem ev fazla kokmaz galiba. kokuyu önlemek için ne yapılabilir?

img

serpil_acar

17 yıl 6 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

[email protected] pendıkteyım yuva arayan pısıcıklerım var zamanında kısırlastırma yaparsanız,premıum kuru mama kullanırsanız ve kumun kalıtesıne,temızlıgıne dıkkat edersenız koku dıye bır sey olmaz

img

sindponpon

17 yıl 1 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kumun tuvaletde olması daha iyi. sadece tuvaletin kapısı kapalı kalmasınki rahat rahat gidip yapabilsin. Merak etme insan dışkısından daha az kokar :D Mail adresin varsa resimlerini gönderebilirim.

img

barakiel

21 yıl 7 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

erkek kedilerde çiş püskürtme gibi şeyler oluyor ergenlikte işaret vermek için. kısırlaştıracaksanız zaten iki cins de aynı. ama ben dişi kedimin bir kez anneliği tatmasını istedim. Elimde bir tane dişi tekirim kaldı ve o kadar acil ki...10 gün içinde yuva bulamazsak sokağa gidecek. Lütfen yardım edin bize. Tuvalet eğitimi de var. 2.5 aylık olduğu için de kendini temizleyebiliyor öğrendi çoktan annesinden. bu arada ben bir kum aldım direk top haline getiriyor. kristal de değil normal kum da değil. markası ak ya da pak net hatırlamıyorum. çok güzel bir kum. ama sürekli hangi kum olursa olsun mutlaka temizlemelisiniz kumunu. iletişim adresim: [email protected] 0505 446 49 57 0539 275 18 54 / istanbul beşiktaş

img

armonisel

16 yıl 10 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

serpil hanım benim beşiktaşta 2.5 aylık bir tekirim var. ben size dişi öneririm çünkü erkek kediler etrafa işaret vermek çiş püskürtüyorlar bazen. zaten kısırlaştıracaksanız erkek de dişi de aynı kapıya çıkacak. Gerçi ben kendi kendimin bir kere anne olmayı tatmasını istedim. bir tane yavrumuz var ve eğer 10 gün içinde kimse almazsa sokağa kalacak. sokakta ise büyük kedilerin boğma ihtimalinden korkuyorum. bize yardım ederseniz sevinirim 505 446 49 57 / 0539 275 18 54 / [email protected]

img

armonisel

16 yıl 10 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SERPİL HANIM 3 AYLIK 3 TEKİRİMİZ VAR. HANGİSİNİ VEYA HANGİLERİNİ İSTERSENİZ. ANNE VE BABALARI BİZDE KALACAKLAR. MESAJINIZI BEKLERİM. İSTERSENİZ RESİM YOLLARIZ.

img

hirmir

16 yıl 10 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

serpil hanım kimseye cevap yazmamışsınız eyer hala aradığınız erkek kediyi bulamadıysanız büyük çekmeceden 2,5 aylık tam eyitimli tuvaletini kuma yapan bir sarı beyaz erkek kedim var kendi kedimin yavrusu iç ve dış parazıtı aşısı yapılmıştır düşünürseniz bana ulaşın diyorum iyi günler sare tıraş msn [email protected]

http://img393.imageshack.us/img393/5116/abcd0019ei1jd2nh0.jpg

img

saretiras

18 yıl 2 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

serpil hanım merhaba bende maltepede oturuyorum 4 aylık yavru erkek kedim var parazıt asısı tamam tuvalet eğitimi tamam insan canlısı oyuncu vee akıllı bir kedi karamel renginde annesi van kedisiydi mail adresinize resimlerini atabilirim hatta görmeye gelebilirsiniz

img

tapi

16 yıl 8 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba.. benim 2 aylık erkek Van kedim (2 gözü yeşil) war. kartal`da oturuyorum. tuvalet eğitimi war. yemek secmıyor. veteriner tarafından pire ılacı yapıldı. ve de cok oyuncu tatlı bır kedi. resimlerini maıl adresıne yollarım. irtibata gecmek için: 05054049885

img

kedi221

16 yıl 8 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Serpil merhaba..3 aylık bir erkek kedim var ve iyi bakacağına inandığım birine vermek istiyorum..kum alışkanlığı ilk günden beri var ayrıca kediler kum kokusunu alabildikleri için yerini yadırgamıyorlar..görmek istersen fotoğraflarını yollayabilirim

img

sonnurk

16 yıl 8 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ