Hepsievcil

Kuş Forumları > Kuş İlanlar

Mesaj Ekle

satılık tam taçlı dişi ve yavru erkek tam tepeli muhabbetkusu resimli

elimde tam taçlı dişi muhabbetkusu ve tam tepeli yavru erkek muhabbetkusu vardır ilginlere duyurulur istanbuldayım mail: [email protected] veya cepten ulaşabilirsiniz 0505 2236634

img

patriot

17 yıl 10 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

img

patriot

ÖZEL MESAJ

slm bende istanbul k.çekmeceden fiyat olarak ne istiyorsun.. [email protected] fiyatını ve semtini belirtirsen iyii olur

Genç arkadaşlarıma; hobi amaçlı tepeli muhabbet üretmeye çalışıyorum.Bu hobiye yaklaşık 2 yıldır ciddi anlamda eğildim ve oldukça iyi bilgi birikimine ulaştım. Asıl işimin petle ilgisi yok, hobi amaçlı amatörce üretim yapıyorum ve ticari beklentim yok.Sadece harcamamın en azından bir kısmını amorti etmeye çalışıyorum.Tepeli muhabbet kuşunun Türkiye de çok iyi bir yere geleceğine yürekten inanıyorum ve işten zamanım elverdikçe bilgi birikimimi gençlerle paylaşmaya hazırım.İlandaki adresime mail yollayan ve nezaket gösterip arayanlara yardımcı olmaya çalışırım.Bu ilan sayfalarını MSN gibi kullanmaya taraftar değilim.Meraklı olanlar iletişim kurabilir.Herkese sevgiler..

img

patriot

ÖZEL MESAJ

Son 1 çift daha satılıktır.

img

patriot

ÖZEL MESAJ

Yavru kalmadı.İhtiyaç fazlası sarı yüzlü mavi tepeli erkekle eşi KIVIRCIK MANTOLU,TEPELİ yeşil dişi den oluşan çifti satacağım. İstanbul içinde meraklı olan telefonla irtibata geçebilir,gelip görmek şartıyla alabilir.

img

patriot

ÖZEL MESAJ

Elimdeki fazla tüm kuşlarım satılmıştır. İlgilenen,beğenilerini ileten tüm arkadaşlara teşekkürler. Üretim konusunda tüm sorularınızı yanıtlamaktan zevk duyarım.Kuşlarımın emin ellere gitmesinden dolayı son derece mutlu oldum.Umarım benimkilerden daha güzel yavrular alırlar.

img

patriot

ÖZEL MESAJ